Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

November havi szerelmi horoszkóp! Most kiderül jön-e a boldogság!

Most megtudhatod, hogy megérkezik a boldogság.

Boldog párkapcsolatban élsz, vagy csak most keresed a nagy Ő-t? Bármilyen legyen is a szerelmi életed, egészen biztosan kíváncsi vagy rá, hogy mit tartogat a jövő számodra.

szerelmi horoszkóp

Bak

Ha már párkapcsolatban élsz, akkor ebben a hónapban minden a legjobban alakul, sőt, még előrelépésre is számíthatsz. Ha egyedülálló vagy, akkor ezekben a hetekben előfordulhat, hogy megismerkedsz a nagy Ő-vel, légy egy kicsit figyelmes.

Vízöntő

Kisebb hullámvölgyek várnak rád, azonban olyan erős a szerelmetek, hogy minden akadályt könnyen legyőztök. A hónap végén pedig újra harmonikus egyetértésben örültök majd egymás közelségének. Ha egyedülálló vagy, akkor légy egy kicsit óvatosabb, gondold jól át, hogy kire is van most szükséged, ne dobd az első ember karjaiba magad.

Halak

Viták, konfliktusok várnak rád, de inkább beszéljetek meg szépen mindent, mielőtt végleg lemondanátok egymásról. Az egyedülálló Halak számára új lehetőségek nyílnak ki, hiszen egy számukra igen érdekes emberekkel ismerkedhetnek meg. Az is lehet, hogy ebben a hónapban betoppan a nagy Ő az életedbe.

Kos

Nem nagyon akarnak összejönni a dolgok ebben a hónapban, kedvetlen vagy, és ez a párkapcsolatodra is kihatással van. Mindenben és mindenkiben hajlamos vagy csak a rosszat meglátni. Tégy egy kis erőfeszítést azért, hogy jobban működjön a párkapcsolatod, menjetek el egy romantikus vacsorára. Ha egyedülálló vagy, nagy valószínűséggel nem ebben a hónapban fogsz társra találni.

Bika

Nagyon egymásra vagytok hangolódva a partnereddel, sok romantikában lesz részed, egy igazán boldog időszak előtt állsz. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor minden bizonnyal ebben a hónapban találkozni fogtok egymással. Ez a találkozás életre szóló is lehet akár!

Ikrek

Ebben a hónapban rosszkedvű, és elégedetlen leszel, sürgetni szeretnéd a dolgokat. Tanulj meg türelmesebb lenni, fogadj el mindent úgy, ahogy van, és akkor sokkal boldogabb leszel. A párod is érzi ezt a feszültséget benned, és nem tesz jót a kapcsolatotoknak. Ha egyedülálló vagy, akkor jobb, ha több időt szentelsz magadra, ne azzal foglalkozz állandóan, hogy az igazira vársz. Ne ugorj fejest egy akármilyen kapcsolatba!

Rák

Meghitt, meleg hetek várnak rád, igazi romantikus napokra, hetekre számíthatsz. Sokkal közelebb kerültök a pároddal egymáshoz, mint eddig. Ha egyedülálló vagy, akkor udvarlós, flörtölős napok várnak rád, és igazából nagyon jót tesz neked már egy kis szerelem.

Oroszlán

Kisebb viharokra, konfliktusokra kell számítanod, de nem tart sokáig ez az időszak. A végén minden jól alakul, és újra egymásra találtok a pároddal. Ha egyedülálló vagy, akkor egy igen vonzó személlyel fogsz megismerkedni, azonban légy egy kicsit óvatos, hiszen nem biztos, hogy ugyanarra vágyik, mint amire te.

Szűz

Jó lenne, ha egy kicsit több időt töltenétek együtt a pároddal, mint eddig. Beszélgessetek, nézzétek esténként a csillagokat, menjetek el táncolni, nevessetek. Fontos, hogy olyan dolgot csináljatok, ami összekovácsol titeket. Ha egyedülálló vagy, akkor ebben a hónapban inkább pihenj egy kicsit, foglalkozz magaddal, töltekezz, törekedj arra, hogy kiegyensúlyozottabb legyél.

Mérleg

Embert próbáló napok várnak rád, néha úgy érzed, hogy mindennek vége, azonban kitartásodnak köszönhetően a hónap végén újra rátalálsz az egyensúlyodra, és a kapcsolatodban is helyreáll a rend. Ha egyedülálló vagy, akkor igen sok ajánlat közül válogathatsz, légy körültekintő.

Skorpió

Meghittség, összebújós esték, nagy beszélgetések várnak rád ebben a hónapban. Élvezd a közös időtöltést, oldódj fel, és add át magad a pillanatnak. Ha egyedülálló vagy, akkor tudd, hogy ebben a hónapban rád talál a szerelem, akkor, amikor nem is számítasz rá.

Nyilas

Mindig hallgass a belső hangodra, ez most kifejezetten ajánlott, hiszen egy keresztút előtt állsz. El kell döntened, hogy merre tovább, mi is az, amit a legjobban szeretnél az életben. Ha egyedülálló vagy, pozitív változások várnak rád, viszont vigyázz arra, hogy ne sürgesd a dolgokat. Mindennek megvan a maga ideje, csak nyugodtan!

Forrás: