Pénzhoroszkóp 2019: itt vannak azok a csillagjegyek, akikhez dőlni fog a pénz!

Ők nagyon sok pénzt fognak kapni 2019-ben.

Pénzhoroszkóp 2019: ezek a csillagjegyek vonzzák a pénzt! Siker, pénz, csillogás: vajon neked is jut belőle 2019-ben? Egyes asztrológiai típusok vonzzák a pénzt, de olyan csillagjegy is akad, ahol a szerencsés kezdés után később egy kis odafigyeléssel megtöbbszörözhető a vagyon.

A Bika és a pénz

A Bika a gazdagság jegye, és pénzügyi tekintetben nagymértékű szerencsét hoz szülötteinek. A legtöbb Bika valóban szereti a munkáját, és élvezi a létért folyó küzdelmeket. A Bika jegyben született ember gyakran örököl kisebb-nagyobb értékű vagyont, esetleg élete során nagyobb pénzösszegeket kap családtagjaitól vagy barátaitól. Mindezért cserébe a Bika természetesen bármikor hajlandó pénzügyi szívességet tenni. A produktív és nagylelkű Bika, valamint azok akiknek fontosabb bolygói a Bika jegyében állnak, életükben általában nagyobb vagyont képesek felhalmozni. Azok a Bika jegyűek, akik nagyon szerény körülmények közé születnek, később sikeresen emelkednek ki társaik közül, ezzel pedig maguknak és családjuknak is elismerést és tiszteletet vívnak ki.

A Rák és a pénz

A Rák jegyben született férfiaknak és nőknek egyaránt fejlett üzleti érzékük van. Annak ellenére, hogy alapvetően nem gyakorlatiasak és inkább álmodozók, üzleti életüket képesek jövedelmezővé tenni. A Rák jegyűek az életben gyűlölik ugyan a változást, de s siker érdekében a pénzügyeikben képesek gyorsabban reagálni és a lehetőségeket megragadni. Ezáltal rutinosan mozognak az üzleti életben, és jól forgatják pénzüket.

A Szűz és a pénz

A Szűz jegy rendkívül nyereségvágyó, szülöttei pedig biztos, de egyszerű módon szereznek maguknak pénzt. Akár fillérekből félrerakva is nagy vagyont tudnak felhalmozni életük során, köszönhetően a bennük rejlő nyereségvágyó szellemnek. Sokan gondolják ezt zsugoriságnak, de ha a Szűz az üzleti életben döntéseket hoz, gyakran megsokszorozza pénzét, és vagyona tovább nő. A jegy szülöttei jól alkalmazkodnak a XXI. századi kereskedelmi szokásokhoz, az üzletet pedig kimondottan élvezik.

A Skorpió és a pénz

A Skorpió jegy nagyon gyakran öröklésen keresztül juttat pénzt szülötteinek. Mivel a jegy karaktere gyűjtögető természetű, ezért végül akkor is eljuthat hozzá az örökség, mielőtt azt szétosztanák másoknak. A kapott vagyonnal pedig a Skorpió jól gazdálkodik, nem él nagy lábon, de a mindennapok finanszírozását könnyedén megoldja.

A Nyilas és a pénz

A Nyilas jegye kivételes kilátásokat ígér a pénzügyek területén, különösen akkor, ha a Jupiter is a jegyben áll. Az összes állatövi jegy közül a Nyilas hatása a legnagyobb a pénzre. Ezt bizonyítja, hogy neves milliárdosok horoszkópjában szinte mindig a Nap, vagy egy fontos bolygó jó viszonyban áll a Nyilas jeggyel. Azok a Nyilas jegyben született emberek, akik mégsem lesznek kimondottan gazdagok, akkor is jövedelmező lehetőségeket kapnak az élettől, ami a munkájukat vagy hétköznapjaikat illeti. Mindenesetre a Nyilas jegy otthonában valamilyen módon biztosan jelen van a fényűzés és a jólét.

A Bak és a pénz

A Bak csillagjegy az üzlet és a siker jegye. Ennek következményeként a Bak szülöttei általában anyagi tekintetben nagyon sikeresek, akár a Nap, akár a Hold áll a jegyben. A Bak jegyben született férfiak igazán tudják, hogy hogyan kell pénzt csinálni, de a Bak hölgyek is jó üzletasszonyok. Habár nem túlságosan okosak és a kreativitás is távol áll tőlük, de könnyedén meg tudják magukat tartóztatni, hogy a nélkülözés után elérjék a kitűzött célt.

Az előbbi hat csillagjegy vonzza leginkább a pénzt, vagyis némi erőfeszítés mellett szülötte pénzügyileg sikeres évekre számíthat. Azonban a maradék hat állatövi jegynek is nagy lehetőségei vannak, de ezeknél az eseteknél sokkal nagyobb arányban számítanak a jegy szülöttének saját tulajdonságai, vagyis inkább ezen múlik, hogy anyagilag sikeresek lesznek-e.

A Kos a kezdetek jegye

A Kos a kezdetek jegye, ami sajnos éppen azt jelenti, hogy a kezdetekhez ritkán kapcsolódik vagyon. Ebből következik, hogy a Kos jegy szülöttjének fel kell használnia minden hatalmát, energiáját és vezetői képességét, hogy megvalósíthasson egy tervet, amely az anyagi sikerhez vezető utat jelenti. Karakterük erejét érdemes olyan eredményes üzletbe fektetni, mely idővel majd jövedelmezővé válik.

Az Ikrek az ész jegye

Az Ikrek az ész jegye, vagyis az értelemnek kell azt a fontos szerepet betöltenie, mely által anyagi előrelépés történik. Az Ikrek jegy noha nem tartozik a pénzt vonzó állatövi jegyek közé, mivel szülöttei sokoldalúak, okosak és tehetségesek, a gondolkodásuk minősége fejlődést és anyagi növekedést jelez.

Oroszlán, az idealista

Az Oroszlán alapvetően idealista, az pedig közismert tény, hogy sok pénzt keresni az idealizmussal nem igazán lehet. Amennyiben az Oroszlán jegyűek kitartásuk árán bekerülnek az üzleti életbe, vagy olyan munkakörük van, melyet nagyon szeretnek, akkor kevésbé kell küzdeniük az anyagi előrelépésért. Az Oroszlán számára a szórakoztatóipar természetes terepnek számít, itt kielégíthetik azon vágyaikat, mellyel a közönséget szolgálhatják.

A Mérleg a művészek jegye

A Mérleg jegyűek általában művészek, kissé hasonlítanak az Oroszlánra is. A Mérleg jegy szülöttei természetes késztetést éreznek arra, hogy kifejezzék magukat valamilyen művészeti kifejezésmódon keresztül, illetve alkossanak valami újat és szépet. A Mérleg jegyű férfiak és nők tehetségesek, és nagy intellektuális képességgel rendelkeznek, azonban a pénzügyi érzék teljesen hiányzik belőlük. Ha szerencsések, akkor művészetük vagy alkotásaik még életükben hozhatnak pénzt számukra.

Vízöntő, akit nem érdekel a pénz

A Vízöntő jegy szülötteit a pénz egyáltalán nem érdekli. Ez annak fényében érdekes megállapítás, hogy egyébként képességeik okán nagyon gyakran sikeresek, melynek következtében sok pénzt is keresnek, a pénzhalmozás azonban mégsem jellemző a Vízöntő-karakterre. Az állatövi jegyek közül a Vízöntő áll a legmagasabb szellemi szinten, ettől független számára a pénz csak másodlagos fontosságú. Azt persze lehet tudni ,hogy az okos Vízöntő jegyűek általában olyan új és haladó gondolatokkal rendelkeznek, mellyel képesek pénzt keresni.

Halak, a misztikus jegy

A Halak csillagjegy a legmisztikusabb zodiákus, ráadásul a legsugalmazóbb típus. Ez nem jelent mást, mint hogy gondolataikat és akaratukat rejtetten közlik, kérni szavak nélkül is tudnak, vágyaik pedig korlátlanok. A Halak jegyben van hajlam az élősködésre, és általában kihasználják azokat, akik törődnek velük. Ritkán hagyatkoznak saját adottságaikra, szeretik elkényeztetni önmagukat, és imádják a kényelmet. Ezen kívül létezik egy teljesen más típusú Halak jellem is, ő egy régimódi mártír, aki önfeláldozó emberként önmagától mindent megvon, munkáját pedig az emberiségnek ajánlja fel.