Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Most már biztos, mutatjuk milyen időre számíthatunk karácsonykor!

Most már tudni, hogy milyen lesz az időjárás.

Végre kiderült, milyen időre számíthatunk karácsonykor.

Minden év decemberében az egész országot lázban tartja, hogy vajon idén fehér karácsonyunk lesz-e vagy sem. A Köpönyeg előrejelzásáből pedig most ki is derül, milyen idő lesz az ünnepekkor.

Vasárnap még estig változóan, estétől erősen felhős lesz az ég, és egyre többfelé várható eső, záporeső. Átmenetileg gyengül a nyugati szél, illetve 4 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Szenteste napján délutánig erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé alakul majd ki eső, zápor. Estétől szakadozik a felhőzet, de zápor, ÉK-en hózápor előfordulhat. Megerősödik az ÉNy-i szél, illetve 5 fok köré csökken a hőmérséklet.

Karácsony első napján a napsütést főleg délután zavarják felhők, de csak néhol fordul elő zápor, hózápor. A légmozgás erős marad. Reggel -2, délután +3 fok körül alakul a hőmérséklet.

Karácsony második napján változóan felhős időre van kilátás, legalább pár órás napsütéssel. 1 és 6 fok közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtökön és pénteken marad a változóan felhős idő, egyre tartósabb pára-, illetve ködfoltokkal, azonban nem lesz lényeges változás a hőmérsékletben.