Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Te sejted mi lehettél előző életedben? A születésnapod elárulja

Óvatosan, mert nagyon igaz teszt.

Sok kultúrában hisznek abban, hogy halálunkkor csak a testünket hagyjuk el, és a lelkünk továbbra is itt marad, hogy egy másik testben tovább élve újabb feladatokat teljesítsen be. Vannak, akik úgy hiszik, születésünk dátuma árulkodik arról, kik lehettünk egy korábbi életünkben, és ez segít megérteni a mostani életünk feladatait.

Így számolj

Így számolj

Ha kíváncsi vagy, milyen életet éltél meg korábban, számold ki a saját számodat a születési dátumodból.

Ezt úgy teheted meg, ha a pontos dátum – év, hónap, nap – számjegyeit összeadod, egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapsz.

Ha például 1988.12.27-én születtél, akkor így számolj:

1+9+8+8+1+2+2+7=38,

3+8=11

1+1=2

Tehát a te számod a 2-es.

 

 

1-es

1-es

Az egyes a kezdet, egy újdonság szimbóluma.

Valószínűleg a ritka új lelkek egyike vagy, akiknek ez az első életük a földön.

Az ilyen lelkek jellemzően olyan környezetbe születnek, ahol nagy család, sok közeli hozzátartozó veszi körül őket, hiszen rengeteg tanulásra és védelemre van szükségük.

Friss szemléleteddel, melyet még nem befolyásolt semmi, új nézőpontból láthatod a dolgokat, eltérően gondolkodsz, mint mások, és ezt az előnyödre fordíthatod, ugyanakkor naivitásodat könnyen kihasználhatják.

 

 

Előző életedben egy fontos rang, egy nagy esemény közelében lehettél, és bár a történelem folyására is ható tetteket nélküled nem lehetett volna vége vinni, végül nem te voltál az, aki megtette a jelentős lépéseket.

Éleslátásod, találékonyságod és problémamegoldó képességed még mindig megmaradt, és könnyen lehet, hogy azért jöttél vissza ebbe az életbe, hogy ezúttal te legyél, aki megnyomja a nagy piros gombot.

Járj nyitott szemmel, keresd a lehetőséget, és ezúttal ne maradj a háttérben!

 

3-as

3-as

Előkelő, uralkodói rangban élhettél, akárcsak Kleopátra, szolgák hada vett körül és minden kívánságodat teljesítették.

Az ilyen lelkek azonban könnyen esnek a kapzsiság és a hiúság bűnébe, ezért lehet, hogy ebben az életedben alázatot kell tanulnod.

Ne csapásként tekints az eléd gördülő akadályokra és nehézségekre, hanem úgy, mint feladatokra, melyek megoldása nemesíti a lelkedet.

 

 

 

 

 

4-es

4-es

Bohém művész vagy meg nem értett feltaláló voltál, de mindenképpen tehetséges, és főképpen különc, akit nem feltétlenül értett meg a környezete.

Lehet, hogy a tehetségedet ebben az életben is magaddal hordozod, de ha azt nem is, a képességet, hogy megértsd a másként gondolkodókat, mindenképpen megőrizted.

Rugalmas és toleráns vagy, aki könnyen szót ért bárkivel, elfogadod az embereket olyannak, amilyenek, és ezzel nagyon sok konfliktushelyzetet tudsz megoldani, és nagyon sok tehetséget menthetsz meg az elkallódástól.

 

 

5-ös

5-ös

Sok nehézséggel és nélkülözéssel kellett szembenézned egy korábbi életed során, valószínűleg mély szegénységben élted a mindennapjaidat.

A mostani életedben lehetőséget kapsz rá, hogy ebből a helyzetből kitörj, de a lehetőség nem hullik magától az öledbe, nagyon sokat és nagyon keményen kell dolgoznod érte.

Valószínűleg jó érzéked van a pénz beosztásához, ugyanakkor sokszor nehezedre esik megállni, hogy ne költekezz, hiszen be szeretnél pótolni mindent, ami az előző életedből kimaradt.

 

 

 

6-os

 

6-os

Igazi misztikum vagy, hiszen a hatos szám szülötteként jó eséllyel ez az első életed emberként, korábban egy emberekhez közel álló állat, például kutya vagy macska testében tanulmányozhattad a világot.

Az ösztöneidet éppen ezért most is fontosnak tartod, és gyakran hallgatsz rájuk, jó emberismerő vagy, aki kevés, de életre szóló barátságokat köt.

Elképzelhető, hogy a most körülötted élők voltak az egykori „családod” és a velük való szoros kötelék miatt kerültél vissza a földre.

 

 

 

7-es

7-es

Valamelyik előző életedet tanítványként töltötted egy kivételes mester, például Szókratész mellett, és azért kerültél vissza, hogy a megszerzett tudásodat átadhasd.

Mivel te is tanítvány voltál, képes vagy megérteni a mások kérdéseit és kétségeit, így remek mester válik majd belőled.

Nem biztos, hogy tanári pályán kötsz ki, az is lehet, hogy egyetlen fiatal kerül melléd életed során, akinek át kell adnod a tudásodat.

 

 

 

8-as

8-as

A nyolcasa visszatérés, az ismétlés szimbóluma.

Valószínűleg egy korábbi életedben is hasonló szerepben, hasonló feladatokkal éltél, de valamit nem sikerült elvégezned, vagy nagy hibát vétettél, ezért a sors úgy döntött, hogy ad neked még egy lehetőséget, amikor helyre hozhatod a hibádat, vagy megteheted azt, amit a korábbi életedben elszalasztottál.

 

 

 

 

 

 

9-es

9-es

Ha a te számod a kilences, az egyik legszebb feladat miatt tértél vissza a földi életbe, mégpedig azért, mert egy korábbi életben köttetett szerelem valamiért akkor nem tudott beteljesedni.

Talán a társadalmi különbségek, talán egy tragédia választott el benneteket egymástól, de most lehetőséget kaptatok arra, hogy beteljesedhessen a kapcsolatotok.

Járj nyitott szemmel, hiszen valaki csak miattad éli ugyanitt, ugyanekkor a mostani életét!

 

 

 

Forrás:

https://www.bien.hu/