Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Mutatjuk hogyan viheted lejjebb a vérnyomásod 5 perc alatt, gyógyszerek nélkül!

Ettől jobb módszer nincs.

A magas vérnyomás a modern életvitel egyik leggyakoribb betegsége, nagyon sok ember küzd a problémával. A stressz, a nem megfelelő életmód, a rohanás, a helytelen táplálkozás, az alkoholfogyasztás, és a dohányzás mind közrejátszik a magas vérnyomás kialakulásában.

Így csökkentheted a vérnyomásod 5 perc alatt, gyógyszerek nélkül!

A stressz vagy a túlzott fizikai aktivitás hatására az izmok megfeszülnek, a vérerek összehúzódnak, és a vérnyomás megemelkedik. Mit tehetsz annak érdekében, hogy a vérnyomást normalizálni tudd? Nem szükséges rögtön gyógyszer után kapni, előbb próbáld ki ezt a természetes módszert. A legfontosabb, hogy megszűnjenek a magas vérnyomást kiváltó tényezők.

A kínai orvoslás szerint az alábbi két mozdulatból álló módszer alkalmazásával könnyen csökkenthető a magas vérnyomás.

1. A fülcimpa alatt, úgy fél centire a fül végétől található egy pont. Ezt masszírozd mind a két füled alatt 1-1 percig. Kezdetben lehetséges, hogy kissé érzékeny és fájdalmasabb, de ne hagyd abba a masszírozást, a lényeg, hogy fellazuljon a feszültség.

2. Ezután az iménti ponttól indulj lefelé a kulcscsont irányába, és ezt a vonalat óvatosan masszírozd, inkább simogasd gyengéden. Mindig fentről lefelé végezd a műveletet, mindkét oldalt 10-10 alkalommal masszírozd végig.

Nagyon fontos, hogy az izmokban és a szövetekben megfelelő legyen a véráramlás. Ha a szervezetben blokkok alakulnak ki, akkor kialakulnak a betegségek.

Az egészséges életmód egyik legfontosabb követelménye, hogy szabadon áramolhasson a vér és az energia a szervezetben. Ha mindez megfelelő szinten működik, akkor sokkal hamarabb beindul a gyógyulási, és a regenerálódási folyamat.

Forrás:

Így csökkentheted a vérnyomásod 5 perc alatt, gyógyszerek nélkül!