Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Most megtudhatod mely horoszkópoknak alakul jól a pénzügyi helyzete 2019-ben

Így fog alakulni az évben a pénzügyi helyzeted.

Kos

Kos jegy

pénz sokszor okoz számodra gondot az esztendő első felében. Éppen ezért minden lehetőséget érdemes megragadnod. Sajnos gyakran nem hallgatsz másokra, amit ebben az esztendőben többször is érdemes lenne. Ne adj ki pénzt akármire, sokszor lesz a drágább az olcsóbb!

 

Bika

Bika jegy

Nem szabad hagynod, hogy mások mondják meg, mire költs. Vedd meg azt, amit szeretnél, ideje, hogy végre te kerülj a középpontba. A szerencse akkor működhet, ha van, ami megfelelően motivál. Igaz ez a sikerre is. Különösen az őszi hónapokban számíthatsz plusz bevételekre.

 

Ikrek

Ikrek jegy

Gyors változásokra számíthatsz a pénzhoroszkóp sorai szerint. Lesz pozitív és negatív bőven, egy biztos, hogy minden kiegyenlítődik majd. A nagy kiadásokat kerüld az év folyamán. Amennyiben komolyabb anyagi céljaid vannak, érdemes a mágia segítségét igénybe venned! 

Rák

Rák jegy

A gyors pénz nem mindig könnyű pénz, ezt már sokszor megtanultad. Komoly ajánlatot kaphatsz, amit érdemes megfontolnod. Munkában inkább a kevesebb lesz a több! Szerencséd is lehet az esztendő folyamán, de ehhez fontos, hogy bizonyos napokon ne adj ki pénzt!

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Időnként érdemes a párodra hallgatni, amennyiben anyagiakról van szó. A pénz egy olyan dolog, hogy minél kevesebb van belőle, annál jobban akarod, ám az annál inkább kerül. A nyári hónapokban viszont működni fog számodra a vonzás törvénye!

 

Szűz

Szűz jegy

Több időt kell munkában töltened jövőre ugyanazért a pénzért, mint ami most befolyik hozzád. Ideje a lényeges dolgokra koncentrálnod, vedd észre, ha valaki meg akar téged vezetni. Most nincs pénzed a haragra, előítéletekre, most csak magadra koncentrálj, hogy a pénz és a szerencse észrevegyenek! 

Mérleg

Mérleg jegy

Naprakésznek kell lenned 2019. folyamán, amennyiben fejlődni szeretnél anyagi területen. Bizonyos dolgok elkerülhetik figyelmed, de párod és barátaid segítségedre lesznek. A másokba vetett bizalmad megtérülhet, de légy óvatos azzal, aki félelmeket és kétséget akar benned ébreszteni!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Nem hozhatsz az esztendő folyamán elhamarkodott döntéseket! Mindent fontolj meg alaposan, mert a szerencse is csak így tud majd működni 2019. folyamán. A pénzhoroszkóp nem jelez előre rossz évet neked, de túlköltekezned akkor sem szabad. Vigyázz azzal, aki gazdagságról beszél, miközben a pénzedre pályázik!

 

Nyilas

Nyilas jegy

Érdemes mindenből a minőséget választanod, ha teheted. Ebben az esztendőben a horoszkóp szerint sokat költhetsz majd különböző tárgyakra. Sok eszközöd, ruhád cserélni kell, valahogy minden képes lesz elkopni. Ezzel szemben nagyon erős sikerenergiák uralkodnak majd sorsodban, érdemes lesz jobban fizető állást keresned!

 

Bak

bak

Nem szabad túl sokat magadra vállalnod a következő esztendő folyamán, mert a plusz munka és bevétel így is fog jönni. Éppen ezért a pihenésre is megfelelő hangsúlyt kell fektetned! Az érzelmeket sose keverd az anyagi dolgokkal. Most is tudatosítani kell magadban, hogy főnököd elsősorban a főnököd és nem a barátod.

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Mindig nagy lendülettel kezdesz az új esztendőbe, ami hamar elfogy, mikor szembesülsz az anyagi helyzeteddel. A tervekkel most légy mértékletes, inkább a munkára koncentrálj. A munkahelyi sikerek most nagyon erős hatást gyakorolnak a szerencsédre! A következő esztendőben kölcsönt ne kérj és ne is adj, mert nem hoz rád anyagi szerencsét!

 

Halak

Halak jegy

Érdemes végre nagyban gondolkodnod, egy jó év előtt állsz a pénzhoroszkóp szerint. Akár a szerencse is működhet, de komolyabb üzleti tervek megvalósítására is jó esélyed van. A túlköltekezésre viszont figyelj, mert blokkolhat, hiszen rendkívül érzékeny jegyben születtél. Ilyenkor érdemes tisztítást kérned, ha egy kicsit elszalad veled a ló!

Forrás:

Nagy pénzhoroszkóp 2019-re! Ne hagyd ki!