Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Pár órán belül érkezik az újabb hatalmas havazás, de ami aztán várható az kemény lesz

Hamarosan érkezik az újabb havazás.

A havazás már ma folytatódhat, de az előrejelzések szerint csütörtökön nagyon komoly, olykor viharos szél és hófúvás is nehezítheti a közlekedést.

Szerda délutántól várható újra havazás, hózápor. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +4 fok között várható, északkeleten lesz a hidegebb. Késő estére általában +1 és -6 fok közé hűl le a levegő.

Csütörtökön, a Dunántúlon és délkeleten alakulhat ki hószállingózás, havazás, hózápor, akár 4-5 centis újabb hóréteg alakulhat ki. Északon, északkeleten hosszabb időre kisüthet a nap. A legmagasabb hőmérséklet -1 és +3 fok között alakulhat. Ami rossz hír, hogy viharos, 60 kilométeres óránkénti sebességű széllökések várhatók főképp a Dunántúlon és északkeleten.

Pénteken folytatódhat a havazás, a szél erős marad. Az északkeleti területeken hófúvás is előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet -2 és -10 fok között alakul, de a szélvédett, hóval borított tájakon ennél jóval hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet +2 és -5 fok között várható.

Forrás: idokep.hu, met.hu,