Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Személyiségteszt! Válaszd ki az egyik szemet az alábbiak közül, és kiderül milyen ember vagy!

Válassz bátran egyet és megtudhatod, hogy milyen személyiség vagy valójában.

Úgy tartják, hogy a szem a lélek tükre. Csak bele kell nézni egy ember szemébe, és máris kiderül, hogy milyen jellemvonások rejtőznek benne.

Amennyiben szeretnéd jobban megismerni magad, akkor válassz ki tetszés szerint, gondolkodás nélkül egy szemet az alábbiak közül, és olvasd el a leírást.

1-es számú szem

Tele vagy szenvedéllyel, kalandvággyal, így alig várod, hogy elindulj egy teljesen ismeretlen úton, amely sok élményt rejt. Még néha eszedbe jut a múlt, de ettől meg kell szabadulnod. Engedd, hogy az élet tüze újra keltse benned az örömöt, a harmóniát.

2-es számú szem

Titokzatos vagy, aki olyan, akár egy két lábon járó könyvtár, hiszen egyben hatalmas tudással is rendelkezel. Szeretsz bizonyos titkokat megőrizni. Igyekezz megmutatni azért magad, szabadulj ki a sötétből és ragyogj, akár egy csillag. Higgy és minden sikerülni fog.

3-as számú szem

Ragyogsz, akárcsak a természet. Az aurád rendkívül színes és erős. Engedd, hogy mások elismerjék mindazt, amit sikerült megvalósítanod. Vannak, akik a segítségedre szorulnak, ezért ne fordítsd hátat nekik.

4-es számú szem

Az életet mindig egy nagy egészként látod, mindig tisztában vagy azzal, hogy mi miért történik, noha néha azért kételkedsz abban, hogy vajon jó úton haladsz-e. Van, amikor hibákat követsz el, de ne aggódj, nincs olyan ember, aki tökéletes lennie. Bízz magadban, mert erős vagy.

5-ös számú szem

Túl sok információt tárolsz magadban a környezetedről, de a saját életedről is. Megeshet, hogy az emberek unatkozni kezdenek a társaságodban. Légy lazább, megértőbb, viccesebb, mert ezáltal elillan belőled a feszültség, a szorongás, és jobban fogod érezni magad.

6-os számú szem

Te már korábban, évszázadokkal ezelőtt is éltél ezen a földön. Nagy titkok tudója vagy, ezért az emberek kedvelik a társaságodat. Azon kellene dolgozz, hogy nagyobb legyen az önbizalmad, és legyenek céljaid az életben.

7-es számú szem

Tudod, hogy miként működnek a dolgok, de ezt a tudást megtartod magadnak. Néha hajlamos vagy túlzásokba esni. Mindig mindenben az újdonságokat keresed, szereted a kihívásokat. Ha jól érzed magad a bőrödben, ne változtass semmit az életeden.