Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Szeretnéd tudni, hogy alakul a szerelmi életed? Most a születési hónapodból megtudhatod!

Születési hónapodból megtudhatod.

A szerelem az emberek életében mindig meghatározó témának számít, gyakran kerül szóba, ami nem is csoda, hiszen a legcsodálatosabb emberi érzelmek egyike. De a szerelem olykor fájdalommal is jár, hiszen egy szakítás, megcsalás érzelmi megrázkódtatásokat okoz, ezért sokszor szakemberek segítségére van szükség az érzelmi trauma feldolgozásához.

Most, ha kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a szerelmi életed, csak annyi a dolgod, hogy válaszd ki a születési hónapodat és olvasd el a hozzá tartozó leírást.

Január

Ha valaki felkelti a figyelmedet, akkor csodás időszak következhet az életedben, amely tele lesz szenvedéllyel, szerelemmel, meghittséggel, odaadással és boldog pillanatok sorozatával. Rengeteg szeretet van benned, amit másoknak adhatsz, ugyanakkor nagyon jól esik, ha téged is viszont szeretnek.

Február

Új dolgokat szeretnél kipróbálni, és ebben partnerre találsz a jelenlegi szerelmedben. Imádod a kalandokat, de csak azokat az embereket engeded magadhoz közel, akikkel intellektuális szinten egy hullámhosszon vagy, hiszen ha ez nincs így, könnyen elunod magad.

Március

Ha szerelmes leszel valakibe, akkor nem csak testi és lelki vonzódás lesz úrrá rajtad, hanem egy magasabb spirituális szintre fogsz emelkedni, ami meghatározza a szerelmi életedet. Válassz olyan párt magadnak, akivel őszintén boldog lehetsz.

Április

A szerelemben rendkívül lojális, elköteleződő, elhivatott vagy, mindent beleadsz azért, hogy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élhess. Azonban ne hasonlítsd a kapcsolatodat másokéhoz, hiszen ne feledd, ez nem egy verseny.

Május

Nagyon válogatós vagy, ami nem feltétlenül jó dolog, hiszen emiatt nehezen találod meg az igazit, és félő, hogy sokáig kell majd egyedül élned. Azonban ha rátalálsz az igazira, akkor életed végéig boldogságban, szerelemben élhetsz.

Június

Kívülről úgy tűnik, hogy olyan szerelemre vágysz, ahol megtalálod a békét, a nyugalmat, a meghittséget, viszont ha becsukod magad mögött a hálószobád ajtaját, akkor előbújik belőled a kalandvágy, a kíváncsiság, és gyakorlatilag személyiségváltozáson mész keresztül, amit a partnered imádni fog.

Július

Ha sikerül rátalálnod az nagy Ő-re, akkor az életed boldogságban, meghittségben fog telni. Egy párkapcsolatban nem csak a szerelmet keresed, szeretnél családot, sok mókás, örömteli pillanatot. Azonban nem szabad semmit elkapkodnod a dolgokat, mindennek eljön az ideje.

Augusztus

Hajlamos vagy a perfektcionizmusra, nagyok az elvárásaid, és ez a szerelmi életedre is igaz. A párodtól azt várod, hogy tökéletes legyen, vagyis legalább közel álljon a tökéleteshez. Nos, tökéletesnek lenni képtelenség, ezért vegyél egy mély levegőt, és lazulj el egy kicsit. Ettől sokkal jobb lesz a közérzeted.

Szeptember

Az érzelmek mindig meghatározó szerepet játszanak az életedben, ezért csak egy olyan emberrel tudsz közös életet kialakítani, akit szívedből szeretsz. Ahhoz, hogy rátalálj az igazira, meg kell ismerned az illető személy érzéseit, gondolatait, ezért beszélgess el vele.

Október

Türelmes típus vagy, és ez érvényes rád a szerelemben is. Tudod, hogy minden megtörténik a maga idejében, ezért meg vagy győződve arról is, hogy a romantika, a szerelem egy nap beköszönt az életedbe, egy életre elrabolva a szívedet.

November

A lelked mélyén arra vágysz, hogy találkozz azzal az emberrel, aki a legvadabb álmaidat is teljesíteni tudja. Azonban egy jó kapcsolat nem csak a szexben nyilvánul meg, hanem meg kell találnod az egyensúlyt a testi és lelki élvezetek között.

December

Rendkívül kreatív vagy, ezért a szerelmi életed sosem lesz unalmas. Szereted a szerepjátékokat, ezért mindig meg tudod fűszerezni a szerelmi életedet. Figyelj oda a saját és a párod kívánságaira, így nem érhet csalódás. És ne feledd, egy párkapcsolat sikeressége két emberen múlik, ezért nem csak neked kell minden energiát belefektetni a boldogság megteremtésébe.

Forrás:

Kíváncsi vagy, hogy alakul a szerelmi életed? Most a születési hónapod alapján megtudhatod!