Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Erre számíthatsz ma a csillagok szerint (2019. január 19.) – kövesd a változásokat

Erre számíthatsz a csillagok szerint.

Kos – napi horoszkóp

Ha kikapcsolódást, utazást, vagy üdülést tervezel, akkor a mai nap alkalmas lehet arra, hogy egyeztess, szervezz ezzel kapcsolatban. Próbálj kreatívan gondolkodni és igyekezz olyasmit is belevinni a programba, amitől különleges élménnyé válik majd. Ha időben gondolkodsz, még van választék bőven. >>> Ez itt az éves horoszkóp!

Bika – napi horoszkóp

Ha régi traumákat cipelsz magaddal a múltadból, ezek időről időre vissza fognak térni és ismét érezni fogod az elfojtott vágyat, a haragot, a fájdalmat. Nem kell, hogy ez így maradjon. Szabadulj meg a múltad ezen örökségétől, zárd le fejben ezeket a dolgokat, engedd el, akit el kell és nézz végre előre. Dobd le a súlyt a válladról, meglátod, mekkora megkönnyebbülést hoz. >>> Ez itt az éves horoszkóp!

Ikrek – napi horoszkóp

Szinte az életed minden területén érzékelhetsz ma pozitív dolgokat. Jó híreket kapsz, új dolgokat tanulsz és hasznos információkat osztanak meg veled. Akár munkával, akár családoddal töltöd a mai napot, úgy telik majd el, hogy este talán nem is lesz kedved lefeküdni, mivel nem akarod, hogy vége legyen. >>> Ez itt az éves horoszkóp!

Rák – napi horoszkóp

Ma behúzhatsz egy sikert az életed valamely területén és élvezheted az ezzel járó hírnevet, gratulációkat. Ne légy zavarban, ha téged ünnepelnek, inkább élvezd ki minden percét. Elvégre megdolgoztál a sikerért. >>> Ez itt az éves horoszkóp!

Oroszlán – napi horoszkóp

Számodra most a továbblépés kulcsa az lehet, ha igyekszel bővíteni a látókörödet. Megtanulhatsz bármit könyvekből, de igazán akkor van mindennek értelme, ha tapasztalatot is gyűjtesz. Most arra van szükséged, hogy elutazz valahová, lehetőleg olyan helyre, amely nagyon különbözik a te világodtól. Mire megérkezel, más ember leszel. >>> Ez itt az éves horoszkóp!

Szűz – napi horoszkóp

Ma nagyon intenzíven megmaradhat benned egy álom, vagy pedig feljöhet egy régi emlék a múltadból. Hidd el, ezek a dolgok sohasem véletlenül történnek. Most az a feladatod, hogy megfejtsd, mit akarnak üzenni a csillagok. Talán inspirálni, bátorítani akarnak valamire, amit régóta habozol megtenni. >>> Ez itt az éves horoszkóp!

Mérleg – napi horoszkóp

Ma egy régi ismerős, vagy barát kerülhet elő váratlanul, de most teljesen más képet látsz róla, mint ahogyan eddig az emlékeidben élt. Ha ma ránézel, vagy rágondolsz az illetőre, már a lehetőséget látod benne. Talán üzleti, de az is lehet, hogy romantikus lehetőséget. Ki tudja? >>> Ez itt az éves horoszkóp!

Skorpió – napi horoszkóp

Ha valakire, rád igazán számíthat a környezeted és néha még az ismeretlenek is. Igazi szolgálat-orientált személyiség vagy, aki mindig örömmel segít, ahol baj van. Ma különleges helyzet állhat elő, ez egyszer neked lesz szükséged némi segítségre. Így most az is kiderül, ki milyen ember körülötted. >>> Ez itt az éves horoszkóp!

Nyilas – napi horoszkóp

Valaki, aki sokat jelent számodra, ma olyat tesz, vagy mond, amivel bearanyozza a szívedet. Talán elismeri a munkádat, vagy megdicséri a külsődet, de az is lehet, hogy a bizalmába fogad és kitárja a szívét feléd. Bármi is legyen ez, ma madarat lehetne fogatni veled. >>> Ez itt az éves horoszkóp!

Bak – napi horoszkóp

Az elsöprő változások az életünkben gyakran járnak némi felfordulással, költözéssel, rendetlenséggel, vagy változással az életmódunkban. Most te egy ilyen esemény előtt állsz, amitől joggal tartasz kissé. Fogadd el, hogy az életben egyetlen állandó dolog van, ez pedig a változás. Szokj hozzá és próbáld inkább élvezni! >>> Ez itt az éves horoszkóp!

Vízöntő – napi horoszkóp

Néha ahhoz, hogy megváltozzon az egész életünk, elegendő egy hír, vagy új információ, amely aztán elindítja a változások egész sorozatát. Abban a pillanatban persze nem tudjuk, hogy ez az a bizonyos fontos információ, az csak később válik világossá. Ma lehet az a nap, amikor egy ilyen kerül eléd. Figyelj, légy résen! >>> Ez itt az éves horoszkóp!

Halak – napi horoszkóp

Az életed folyamatosan változóban van, különösen mostanában. Ehhez pedig néha nehezen alkalmazkodik a gondolkodásmódunk. Ma vizsgáld meg, milyen lehetőségeid adódtak az elmúlt időszakban és gondold meg, hogyan tudnál élni ezekkel. Ne feledd, te már nem vagy ugyanaz az ember, mint akár egy éve! >>> Ez itt az éves horoszkóp!

Forrás:

https://www.alon.hu/bulvar/2019/01/-napi-horoszkop-2019-januar-19-kovetni-a-valtozasokat/p4