Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Válaszd ki az egyik kártyát az ötből, és ismerd meg milyen titkos üzenetet rejt számodra

Tudd meg milyen titkot rejt a választott kártya.

Az alábbiakban egy személyiség tesztet mutatunk be! Az előtted lévő 5 kártya egyike tartalmazza a te sorsodat is! Koncentrálj hát, és válassz egyet közülük, lássuk, mit tartogat számodra a sors!

1. Kártya

Unod már azt a sok hamis dolgot és ígéretet, ami körül vesz téged? Te mindig igyekeztél tartani az adott szavadat, nem úgy, mint mások. Ezzel együtt volt, amikor jó és volt, amikor rossz döntéseket hoztál. Tanultál a hibáidból és igyekszel még egyszer nem elkövetni azokat. Egy hosszú utazásban lesz részed, melynek során rálelsz a lelki békédre, rendezheted gondolataidat és új erővel térsz vissza a mindennapokhoz.

Bár az idő kerekét nem lehet megállítani, és az évek eltelek, csak most kezdesz igazán élni, ugyanis két hónapon belül megjelenik az életedbe egy személy, aki mellett megízlelheted a valódi életet. Mindig is szeretted, hogy becsületes ember maradhattál minden körülmények között, de a múltadat igyekszel magad mögött hagyni. A jövőbeli célod, az álmaid megvalósítása, még ha nehéz harcokat kell megvívnod is értük.

2. Kártya

A jövőben az életed harmonikussá válik, vágyaid teljesülnek és sok boldogságban lesz részed. Az életed része lesz egy olyan személy, aki teljes mértékben meg fog becsülni téged. Álmaid sorra valóra válnak, csak várj türelemmel. Mindent megtettél már az életedben: szerettél, megbocsátottál, reméltél, harcoltál, feladtad, sírtál és győztél! Ezeket mind magad mögött tudhatod már, és bár lelkedben viharok dúltak, ma már felhőtlenül tudsz mosolyogni.

Megtanultad, ahhoz hogy harmóniában élj a környezeteddel, elsősorban magaddal kell megbékélned. Intelligens személyiség vagy, jó memóriával, de ugyanakkor nehezedre esik koncentrálni az adott feladatra. Hajlamos vagy egyszerre több feladatnak nekifogni, hiszen elég határozott személyiség vagy, hatalmas akaraterővel, aki szereti a veszélyt, a rizikót, az újat és a szabadságot. Hatalmas szíved van, és igyekszel mindig betartani az ígéreteket.

3. Kártya

Néha rádöbbensz arra, hogy egyetlen igaz barátod, nem más, mint önmagad. Tudatosul benned az a tény, hogy az egyedüllét nem olyan borzasztó, hiszen emberekkel körülvéve is érezhetjük magunkat sokszor egyedül. Bárki a közeledben szerencsésnek érezheti magát, hogy vagy neki, hiszen a te küldetésed a földön, isteni küldetés. Mindig a figyelem középpontjában állsz és minden helyzetet a magad előnyére tudsz fordítani. Észrevétlenül be tudsz férkőzni mások mindennapjaiba, a nélkül, hogy tudatosulna ez bennük.

Teljes harmóniában élsz magaddal, és ebből az állapotból semmi nem zökkenthet ki. A visszautasításoktól sem riadsz vissza. Jó lelked van tele érzelmekkel. Erős ember vagy, aki mindig bevonzza magának a sikereket. Szerető emberekkel vagy körülvéve, akik óvnak téged. Erőt kértél az élettől és nehézséget adott számodra, hogy erősebb légy. Értelmet kértél, és az élet problémákat adott számodra, hogy megold azokat. Erős személyiségednél fogva megnyerhetsz minden csatát az életben, átlépve saját korlátaidat.

4. Kártya

Szeretnéd helyre billenteni a mérleg nyelvét csak szép dolgokkal az életben. Szeretnél egy boldog ember lenni valaki oldalán, aki teljes mértékben megérdemel téged. Szeretsz kitűnni, és megmutatni a környezeted számára, hogy mire vagy képes, még ha akadályokat is kell leküzdened. Tudod, hogy ki tart ki melletted, kinek kell segítened, és azt is, hogy ki szeret téged igazán. Megtanultad, hogy semmi sem tart örökké, és jótét helyébe nem mindig kapsz jót. A kudarcok megtanítottak olvasni a sorok között. A könnyeidet letörlöd, de az emlékeket nem mindig sikerül kitörölni.

5. Kártya

Gyűlölöd a hazugságot, és a hazug embereket. Példakép vagy a körülötted élők számára. Mesébe illő életed lesz, tele szép meglepetésekkel, és nem fogsz hiányt szenvedni semmiben. Erős ember vagy és tudsz harcolni az álmaidért, melyeket mind sikerül valóra váltanod. Mindehhez egy kis türelemre lesz szükséged, mert hamarosan mindez be fog következni!

Forrás:

Válassz egy kártyát az ötből, és tudd meg milyen üzenete van számodra