Sajtos-baconös tekercs: Ez a kombináció, mindenki kedvence lesz
Így együtt egy igazán verhetetlen finomság született.
Keresel egy olyan receptet, amivel meglepheted a párodat, a családot vagy a barátokat? Készítenél valami újat, amit eddig még soha próbáltatok, és ami garantáltan nagy népszerűségnek örvend majd?
Íme, a sajtos-baconös tekercs, amely egy családi vagy baráti összejövetelen is tökéletesen megállja a helyét, semmi extra alapanyag nem szükséges hozzá, a kinézete és az íze mégis extra élményt fog nyújtani.
Készíthetsz hozzá egy adag paradicsomszószt mártogatósnak, de magában is isteni finom!
Sajtos-baconös tekercs
Hozzávalók:
- (8 daraboz)
- 8 szelet elősütött bacon
- ¼ csésze vaj
- 8 szelet cheddar sajt (plusz némi a szóráshoz, de ez opcionális)
- 8 szelet toast kenyér (héja nélkül)
Elkészítés:
Lapítsd ki a kenyérszeleteket egy nyújtófa segítségével.
Tegyél egy szelet sajtot a kenyérre, majd csavard fel.
Tekerj köré egy szelet bacont, majd egy fogpiszkálóval rögzítsd, hogy szét ne hulljon.
Melegíts fel egy serpenyőt, majd közepes lángon tedd bele a vajat.
Csipesz segítségével tedd bele a baconös tekercseket és forgasd őket a vajban, amennyire csak lehet. (A kenyerek ne lógjanak nagyon túl a baconön.)
Adj hozzá még vajat, ha szükségesnek látod. Ha barnára sült, akkor tálalhatod.
Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!