Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Farmasi neked

Tedd tisztává és ragyogóvá bőrödet a Dr. C. Tuna hámlasztó fekete arcmaszkkal

Büszke vagyok arra, hogy egyre több elégedett vásárló választja a Farmasi cég fekete maszkját. Próbáld ki te is.

A fekete lehúzható arcmaszk csökkenti a pórusok láthatóságát, feloldja a zsíros szennyeződéseket és eltávolítja az elhalt hámréteget a tiszta és ragyogó bőr érdekében. A C vitamin és az antioxidánsoknak köszönhetően revitalizálja bőrét, redukálja a hiperpigmentációt, összehúzza a kitágult pórusokat és csökkenti a ráncok láthatóságát. Segítséget nyújt a túlzott zsír és faggyútermelés elleni küzdelemben. Az eredmény tiszta és ragyogó bőr.

 

Így használd:

Vigyen fel a tiszta arcbőrére vastagabb réteget, hagyja hatni 25-30 percig, vagy amíg teljesen meg nem szárad. Óvatosan húzza le a maszkot az arcszélektől kezdve, majd langyos vízzel mossa meg arcát. A hajon, szemöldökön és az ajkakon ne használja.

 

Összetétele:

Aqua (Water), Alcohol Denat., Acrylates Copolymer, Polyvinyl Alcohol, Glycerin, Charcoal Powder, Butylene Glycol, Niacinamide.

 

Ha meg tetszett és szeretnéd kipróbálni keress bátran:

e-mail címem:

gergo.mocsany@gmail.com

 

Facebook oldalunk:

https://www.facebook.com/I-love-Farmasi-by-Gregory-325280254784669/

 

További lehetőségként meg tudod vásárolni kedvezményes áron (23 százalék kedvezménnyel)

A Farmasi webáruházban regisztrált felhasználóként a mindenkori katalógus árakhoz képest további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz. Ráadásul a regisztrált felhasználók rendszerint további kedvezményeket, ajándék termékekre is szert tehetsz.

Regisztráció és vásárlás menete:

1. lépés:
Regisztrálj a következő linken a FARMASI webáruházába:

Regisztráció a Farmasi webáruházba>>>

Azt mindenképpen nézd meg a regisztráció közben, hogy az ’ID szponzorazonosító’ helyen a következő szám szerepeljen: 30048898
Az adószámodat és a bankszámla számodat később is megadhatod, ha Te is szeretnél később FARMASI tanácsadóként dolgozni.

2. lépés:
Fel fogja ajánlani a regisztrációs csomag vásárlását, amely 960 Ft ( 2 katalógust, 1 tubus fogkrémet és 16 db termékmintát tartalmaz, maga a regisztrációt adott dolgok többet érnek mint 960 ft). Az a FARMASI üzletpolitikája, hogy a legelső vásárláskor mindenkinek kell egy ilyen csomagot vennie. Ez egy egyszeri dolog, a további vásárlásokkor nem lesz már ilyen kötelezettséged.

3. lépés:
Válaszd ki termékeket és tedd a kosaradba. A webshopban ekkor már a 23%-kal csökkentett árakat látni. A továbbiak pont úgy működnek, mint bármely webáruházban.

 

Forrás:

https://www.farmasi.hu/bortisztitas/dr.-c.-tuna-hamlaszto-fekete-arcpakolas-80-ml/