Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Elküldték az RTL Klub sztárját – Zokogva búcsúzott tegnap este

Sírva búcsúzott.

A Konyhafőnök hatodik évadában az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpáros vetélkedőjének két tavalyi versenyzője is szerepelt: Solti Ádám menyasszonya, Kis Berni és Sánta László színész felesége, a táncos Sánta Juliska. Előbbi május 13-án, a második elődöntő hetében kiesett. A mindig mosolygós és vidám Sánta Juliskát a Nyerő Páros után a Konyhafőnökben is megszerették a nézők és a séfek is, ő egészen tegnapig versenyzett, a középdöntő második szakaszáig jutott el.

A kedd esti adásnap végén a két leggyengébb versenyzőként Kovács Dani és Sánta Juliska maradt a zsűri előtt, mert mindketten nagyot hibáztak. Végül az előbbi, Rácz Jenő versenyzője nem kapott még egy esélyt, és a piros csapat búsult.

santa-juliska-konyhafonok

Fotó: RTL Klub/Tulok András, Tuba Máté

– Juliska, kifejezetten szeretem, ha valaki vidáman és néha akár önfejűen főz a konyhában. Szerintem ez rád jellemző volt, mint ahogy az is, hogy nagyon-nagyon jó ételeket mutattál nekünk, tényleg van benned valami plusz – búcsúzott tőle a pozitívumokat kiemelve Fördős Zé a Konyhafőnök kedd esti adásának végén.

Sánta Juliska a piros kötény levételéig vissza tudta tartani könnyeit, de a búcsúvideóban már folytak az arcán. Ennek ellenére nem távozott keserűen, ő is csak a Konyhafőnökben átélt jó dolgokról mesélt.

santa-juliska

Fotó: RTL Klub/Konyhafőnök

– Sajnálom, hogy itt kell hagynom a versenyt, nagyon jól éreztem magamat, akkora fény volt az életemben, hogy mindennap feltöltődve mentem haza. Érdekes, hogy az ember hogy fejlődik lelkileg ebben a versenyben, és miket tanul a világról, az emberekről, magáról.  Nagyon érdekes volt – mondta könnyáztatta arccal.