Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Gyász hír érkezett: Tragikus hirtelenséggel elhunyt a fiatal tehetséges focista

Szomorú hír érkezett.
Meghalt José Antonio Reyes spanyol labdarúgó. A 35 éves játékos egy közlekedési balesetben veszítette életét a spanyolországi Utrerában.

Nevelőklubja, a Sevilla Twitter-oldalán adta hírül, hogy korábbi játékosa – aki profiként náluk mutatkozott be 16 esztendős korában – szombaton elhunyt, miután karambolozott, és autója az ütközés nyomán kigyulladt.

A nemzeti csapatban 21 alkalommal szerepelt támadó, aki a most zárult idényben a spanyol másodosztályú Extremadurában futballozott, több mint 200 első osztályú mérkőzésen játszott a Sevillában, amellyel háromszor is Európa-ligát nyert. Légióskodott Angliában az Arsenalnál, amellyel angol bajnok és FA-kupa-győztes volt, a Benficával portugál bajnok lett. Szülőhazájában a Sevillán kívül megfordult a Real Madridban, amellyel spanyol bajnoki címet szerzett, az Atlético Madriddal pedig két ízben is megnyerte az Európa-ligát – írta az MTI.

Sevilla Fútbol Club

@SevillaFC

No podríamos ofrecer una noticia peor. Ha fallecido en accidente de tráfico nuestro querido canterano José Antonio Reyes. Descanse en paz.

27,6 E ember beszél erről

Arsenal FC

@Arsenal

Everyone at Arsenal is devastated by the shocking news that our former player Jose Antonio Reyes has died in a traffic collision in Spain.

Jose Antonio Reyes: 1983-2019

Rest in peace, Jose ❤️

26,5 E ember beszél erről

UEFA.com en español

@UEFAcom_es

La UEFA está impresionada y triste por el fallecimiento de José Antonio Reyes a los 35 años.

Todo el mundo del fútbol echará de menos a Reyes, internacional español con cinco títulos de la .

Nuestros pensamientos están con su familia y amigos en este terrible momento.

452 ember beszél erről