Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Szívszaggató hírek érkezetek Sas József állapotáról

Aggasztó hírek érkeztek.

A Ripost információi szerint a kétoldali agyvérzésen átesett Sas József elméje nem sérült, de fizikai állapota miatt kérdéses a felépülése. “Józsi teste megadta magát”, idézte a lap a humorista feleségét.

Sas József thaiföldi nyaralása során lett rosszul, majd egy különgép fedélzetén tért haza Magyarországra március elején. Először egy budapesti kórházban ápolták, majd átszállították egy rehabilitációs intézménybe, jelenleg ott gyógyul.

Sas JózsefFORRÁS: MTI/FÖLDI IMRE

A 80 éves színész-rendezőnek kétoldali agyvérzése volt. Nehezen tud járni, és alig tudja mozgatni a bal karját. Felesége, Zsuzsa asszony a Ripostnak mondta el:Szerencsére Józsi nem adta fel, nem hagyta el magát. Nagyon optimista és meg akar gyógyulni.Sas József felesége arról is beszélt, hogy férje még betegen is viccelődik, mindenkit szórakoztat a kórházban. Az asszony ugyanakkor nyíltan beszélt a nehézségekről is:

Nagyon örülök, hogy Józsi jól viseli ezt az állapotot, de aki már látott ilyet, tudja, hogy milyen szörnyű betegségről van szó. Szerencsére az elméjét nem érintette az agyvérzés, de a teste teljesen megadta magát. Ki kell mondani, hogy Isten kezében vagyunk, és csak bizakodni tudunk a felépülésében.

Forrás:

https://www.origo.hu/kultura/20190601-sas-jozsi-lebenult-de-vicces.html?utm_source=hirkereso