Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Napvilágot látott a valódi igazság, ez az ok, amiért meghalt Benke Laci bácsi. Már nem engedte, hogy meglátogassák a rokonai

Már rokonait se engedte, hogy meglátogassák.

Agydaganattal küzdött a pénteken elhunyt világbajnok mesterszakács, Benke László. Betegségét türelemmel viselte, de rokonai már nem látogathatták meg őt az utolsó hetébe

Sajnálatos hír rázta meg az országot pénteken: elhunyt Benke László, mindenki Laci bácsija, az ország egyik legnépszerűbb szakácsa. A világbajnok magyar mesterszakács és mestercukrász egy ideje már betegeskedett, hol javult, hol romlott az állapota, bár áprilisban még arról írtunk: bizakodó, hogy hamarosan jobban lesz, így újra kamera állhat.

Mint kiderült, Laci bácsi agydaganattal küzdött, amelyet türelemmel és méltósággal viselt. Olyannyira, hogy nem is szerette volna, ha a hozzátartozói már legyengülve, ágyban fekve látják, így szeretett unokatestvérét, Árpádot is arra kérte, ne látogassa meg őt. Pedig a két férfi szinte együtt nőtt fel, különlegesen jó kapcsolat volt kettejük között.

„Tudtam, hogy beteg, néhány hete árulta el, hogy a CT a fejében rákos sejteket mutatott ki. Szerettem volna őt meglátogatni a feleségemmel a kórházban, de arra kért minket, ne tegyük” – vallotta be a Ripostnak Árpád.

„Azt mondta, mindenkinek jobb, ha úgy emlékezünk rá, ahogy élt.”

Benke Laci bácsi 70 éves volt.