Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Vérlázító, amit tett Pécsi Ildikó a fájdalmas lépést követett el, feljelentette az unokáját

Felhárító, amit tett.

Hosszú évek óta folytatódó családi háborúnak még mindig nincs vége. A Kossuth-díjas színésznő nem tehetett mást, feljelentette unokáját.

Teljes bizonytalanságban telnek a napjai Pártos Csilla fiának. Ez biztosan a jógaoktatóra is hatással van, hiszen mint édesanya félti, óvja a gyermekét, hogy mi lesz vele, hogy akár a törvénnyel is szembeszállva végsőkig kiáll az igazáért. A fiú vélhetően visszaköltözött abba az ingatlanba, ahol az egész életét élte és ahonnan távollétében rendőri kísérettel a végrehajtó kilakoltatta május 7-én.

Úgy tűnik Csaba zárat cserélt, és ott éli a mindennapjait. Egy ideig azt lehetett hinni, hogy Pécsi Ildikó már belefáradt ebbe az egészbe és feladja a harcot az unokájával szemben, és engedi, hogy a fiú birtokba vegye ezt az ingatlant. De nem így lett, esze ágában sincs megkegyelmezni az unokájának. A színésznőt nem értük el, de ügyvédje, Magyar György elmondta, hogy ügyfele megtette a megfelelő intézkedéseket.

– Ő a tulajdonos magánlaksértés miatt magánvádas feljelentést tett, hiszen így nem tud szabadon rendelkezni az ingatlanjával – fogta rövidre az ügyvéd.