Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Otthon

Ezért ne dobd ki a régi bútorokat, gyönyörű dolgokat készíthetsz belőlük!

Mindjárt meglátod milyen klassz dolgokat készíthetsz belőlük.

Ha van otthon néhány régi bútorod, ne dobd ki, rengeteg dolgot készíthetsz belőle! Amikor közeledik a gyermekünk születésnapja vagy csak egyszerűen szeretnénk őt meglepni egy különleges dologgal, akkor készíthetünk neki egy különleges ajándékot. Láttam már több helyen, hogy egyes kreatív szülők milyen dolgokká alakították át a régi bútorokat a gyerekeik számára.

Most pedig bemutatunk nektek néhány hasznos trükköt a régi bútorok felhasználásához és átalakításához.

Egy kreatív apuka bemutatja, hogyan lehet egy régi fából készült TV szekrényt átalakítani, nos lássuk.

A régi TV szekrényből kivette az üvegpolcot és a helyére tett egy játék hűtőszekrényt. Így készített a gyermeke számára egy játékkonyhát, a kicsi legnagyobb örömére.

Ugyanakkor készíthetünk egy egészen más dolgot is a régi bútorból, csak használnunk kell a fantáziánkat.

A régi szekrényből egy ruhásszekrényt készítettek a gyerek számára, amelyben tágas hely van a ruhák tárolására.

Néhány régi bútor átalakítható játszósarokká, amelynek a kinézete is ámulatba ejtő. Ezek az egyszerű fából készült konyhai elemek egymás mellé vannak elhelyezve, a kicsik számára kialakított konyhában még egy mosogató és egy sütő is elfér.

 

Ha van egy olyan autógumitok amit már nem használtok, készíthettek egy trópusi homokozót a gyermeketek számára. Egy kevés homok és egy napernyő szükséges ahhoz, hogy a gyerek jól érezze magát a meleg nyári napokon, a saját kis játszóterén.

Egy régi éjjeliszekrény átalakítható formás tűzhellyé. Fessétek le világos színűre, szereljetek rá fogantyúkat, már csak egy függöny hiányzik és máris kész a játék tűzhely, amiben mesebeli sütiket lehet készíteni.

Az előszoba szekrényt átalakíthatjuk egy kis konyhává a gyerek számára. Ez a kis konyha még egy tűzhellyel is fel van szerelve.

Egy anyuka vásárolt egy régi típusú fából készült konyhaszekrényt és átalakította a kislánya számára. Ez a kis konyha a gyerekek számára drága dolognak tűnik, pedig semmi másra nem volt szükség csak festékre és néhány kiegészítőre.

Ne dobjátok ki a régi éjjeliszekrényt, alakítsátok át egy kisebb műhellyé a gyerek számára.

Egy régi TV szekrényt káprázatos babakonyhává alakítanak át.

Ez az apuka egy vásáron szúrta ki ezt a régi éjjeliszekrényt.

Íme láthattátok, hogy egy régi bútor új formát ölthet és hasznossá válhat egy kis kreativitással.