Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Hamarosan érkezik a markáns hidegfront érkezik – ekkor csap le

Ekkor csap le a hidegfront.

Szombaton sok napsütésre és száraz időre van kilátás, de a kora esti, esti órákban az Alpokaljára besodródhat egy-egy zivatar nyugat-délnyugat felől. Több helyen élénk, néhol erős lesz a nyugati-délnyugati szél. A csúcshőmérséklet 28 és 34 fok között alakulhat. Frontmentes idő – áll az Időkép előrejelzésében.

Vasárnapra egy hidegfront érkezik sokfelé záporokkal, zivatarokkal, északnyugatira forduló erős széllel. Kevesebb csapadékra a középső megyékben számíthatunk. Visszaesik a hőmérséklet, 25-33 fok valószínű. Nyugaton mérhetjük az alacsonyabb értékeket.

forrás: időképForrás: Időkép

Hétfőn változóan felhős idő várható, egy-egy zápor, zivatar még északkeleten alakulhat ki a reggeli órákban. Az északnyugati szél élénk, több helyen erős lehet. A friss reggelt követően délután mindössze 24-28 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Kedden erős, helyenként viharos széllel újabb hideg utánpótlás érkezik. Gyenge eső, zápor hajnalban több helyen előfordulhat, napközben azonban száraz idő valószínű. A csúcshőmérséklet 22-25 fok között tetőzhet. Szerdán is folytatódik a szeles, átlagosnál hűvösebb idő.

atv.hu / Időkép