Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Hatalmas örömhír: Még az évben 2 plusz NYUGDÍJEMELÉS JÖN! Itt van a 2 dátum, mutatjuk melyik mikor érkezik és MEKKORA ÖSSZEGŰ:

Ennek nagyon sokan örülni fognak.

IDÉN lesz egy 2. NYUGDÍJEMELÉS IS! Minden nyugdíjas megkapja! ITT van a pontos szám : Ekkora őszi emelésre számíthatnak a magyar nyugdíjasok!

A magyar gazdaságban az infláció gyorsul, a forint gyenge, a lakossági állampapírok kamatai már emelkednek – állapította meg a GKI Gazdaságkutató Zrt. friss prognózisa.

Ősszel a kormány által prognosztizáltnál gyorsabb infláció miatt várhatóan mintegy 0,5 százalékos pótlólagos nyugdíjemelés lesz – vélik a kutatók.-írja a napi.hu.

Nyugdíjkorrekció: összehívnák a költségvetési bizottságotA Demokratikus Koalíció (DK) az Országgyűlés költségvetési bizottságának rendkívüli ülését kezdeményezi a jövő évre tervezett nyugdíjkorrekció kérdésében – jelentette be Varju László, a testület elnöke vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Nyugdíjkorrekció: összehívnák a költségvetési bizottságotAz ellenzéki párt országgyűlési képviselője azt mondta: a Pénzügyminisztérium útjára indította a 2020-as költségvetés tervezését, és az első adatokból az látszik, hogy a kabinet “át akarja verni” a nyugdíjasokat.