Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Nem tartja tovább a száját Bódi Margó! Elmondta mi az igazság a házasságával kapcsolatban!

Kitálalt Bódi Margó.

Bódi Margó és férje, Bódi Guszti már hosszú éve él boldog házasságban, az utóbbi években viszont elég sok cikk jelent meg azzal kapcsolatban milyen is valójában az életük a 4 fal között.

Margó a NőComment vasárnap adásba kerülő forgatásán elárulta, nem csak a végtelen türelmének köszönhető, hogy jól működik a kapcsolatuk, hanem leleményességének is: házasságát izgalmas pásztorórákkal pezsdíti fel.

“Szexuálisan mindig fel lehet tuningolni a párkapcsolatot, mindig újat kell mutatni. 

NEM SZABAD MEGVÁRNI, MÍG ELLAPOSODIK A HÁZASÉLET, ÉS NEM IS KELL MINDIG MINDENT UGYANÚGY CSINÁLNI.

Azt mondom, hogy szexuálisan is életben kell tartani a szikrát, ez nagyon sokat számít. Emellett persze mindig jókat kell főzni, és akkor minden rendben. A szex, a kaja, nagyon fontos” – fogalmazott az énekesnő.

Margóék korábban elmondták, az ő hagyományaik szerint nem baj, ha a férfi megcsalja a feleségét, így ő sem haragszik Gusztira, ha esetleg elcsábul. A nőnek hallgatnia kell, hiszen ő az, akinek az a dolga, hogy összetartsa a családot.

“A férfi lovári szokás szerint nem csalhatja meg az asszonyt, de ha megcsalja, mit lehet tenni? Váljak el? A gyerekeimet huzigálják össze-vissza, hétvégi gyerekek legyenek azért, mert a férjem megkívánt egy sütit? Adjuk el a házunkat, amit negyven év alatt kemény munkával felépítettünk? Benne van minden erőm, életem, a gyerekeim ott vannak.Azért, mert Guszti megkíván egy sütit, bolonduljak meg, adjam el a házat, a fazék a tied, a lábas az enyém, ez a gyerek a tied, a másik az enyém… Nem hülyeség ez?! Nálunk ez nem válóok” – mondta el Margó.- olvasható a ripost.hu-n.