Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Otthon

Ez a férfi fogott jó pár raklapot és a nyár legjobb dolga született belőle! Ilyen neked is kell majd az udvarodra

Ilyen neked is kelleni fog majd otthonra.

A medence nem feltétlenül jelent egy feszített víztükrű csodát a kertben. Ahhoz, hogy a nyári forróságban otthonod kényelméből is élvezhesd a pancsolást, elég elővenned a kreativitásodat!

Raklapból rengetegféle dolgot elkészíthetsz, de gondoltad volna-, hogy akár medencét is? Ha van otthon néhány darab, akkor már csak némi barkácsolásra lesz szükséged. Ha nincs, fillérekért hozzájuthatsz. A medence alja és oldalai is ebből épülnek fel. Amire nagyon kell ügyelni, az a megfelelő méretű csavarok összeválogatása, illetve a dróthuzat használata..

A raklapokban a lécek között hézagokat különálló lécekkel pótoljuk ki vagy az egészet borítsuk be rétegelt lemezzel. A lábazati részt és a medence alját alkotó részt vonjuk be szigetelőanyaggal. A raklapok egymáshoz való rögzítését hosszú csavarokkal tudjuk megoldani. Az alaphoz derékszögű pántokkal rögzítsük a lapokat és ezeket használjuk a sarkok megerősítéséhez is. Ha a raklapok között drótsodronyt húzunk és azt hozzá való bilinccsel rögzítjük, növelhetjük a medence stabilitását. A tófóliát a raklap éleire rögzítsük, majd léccel fedjük le.

Részletes bemutatót a videókban találsz!