Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Szomorú bejelentést tett a magyar kabarés felesége

A rajongók nagyon kétségbe estek.

Sas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély.

Sas József a kórházban még azt tervezte, hogy az év utolsó napján mindenképpen színpadra áll, ám a humorista felesége szerint erre nem fog sor kerülni. Az otthonában lábadozó humoristának most a gyógyulásra kell koncentrálnia.

Sas József hiába reménykedett, idén már nem áll színpadraFORRÁS: MTI/KOLLÁNYI PÉTER

„Józsi minden évben nyáron tervezte meg a következő évadot, de nem véletlen az sem, hogy rosszul lett. Elmúlt már 80, de be kell látni, ez nem egy nyugdíjas szakma. Rengeteg munkával jár, 10–15 embert kellett koordinálnia, nem csoda, hogy olyan magas volt a vérnyomása állandóan. Most kiegyensúlyozott és a sztrók után a vérnyomása is beállt, jobb gyógyszerkombinációt kap.Sokkal nyugodtabb, hogy nem csinál színházat”– mondta a feleség a Borsnak. Azt is elárulta, szerinte leghamarabb tavasszal állhat színpadra a férje. „Ez az élete, én már megszoktam, nem venném el tőle” – tette hozzá, majd arról is beszélt, hogy viseli betegségét a humorista.

„Hisztis, és a fegyelem sem az erőssége. Mindent azonnal szeretne, de ez most nem az az időszak. Hosszú út még a gyógyulás.Sokszor türelmetlenné teszi az állapota.Faltól falig igazgatónak hívta régen a társulata, de most kényszerítve van a tétlenségre. Nehezen bírja, és a kiszolgáltatottság is megviseli. Van mellette egy diplomás szakápoló fiatalember, aki nagyon sokat segít, gyógytornász is jár hozzá, és természetesen én is a rendelkezésére állok a nap 24 órájában” – mondta a feleség.