Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Tragikus hír: sorozatsztár hunyt el a brutális balesetben, a felesége sem élte túl az ütközést

Szomorú hír érkezett.

Olaszországi nyaralásukból tartottak haza az autópályán, amikor a tragédia történt.

 

Utolsó Instagram-posztjában szerelmet vallott feleségének, nem sokkal később mindketten halottak voltak. A Bild információi szerint a 44 éves német sorozatszínész, Ingo Kantorek és felesége, Suzana (48) az áldozatai annak a balesetnek, ami hajnali kettő körül történt a németországi A8-as autópályán, Baden-Württemberg tartományban. Ekkor már hosszú órák óta úton voltak, olaszországi nyaralásukból tartottak hazafelé. A rendőrség közlése szerint a Mercedest a színész felesége vezette, aki valószínűleg megpróbált lehúzódni a parkolóba, de a kocsi a beton sávelválasztónak ütközött, majd fékezés nélkül belerohant egy teherautó pótkocsijába.

Ezt a közös fotót posztolta a színész utolsó bejegyzésében, amelyben szerelmet vallott párjának / Fotó: Instagram

Kantorek, aki hat éve szerepel a „Köln 50667” című napi tévésorozatban, utolsó Instagram-posztjában nála négy évvel idősebb feleségének vallott szerelmet: „Olyas valakit érdemelsz, aki minden szívdobbanásával szeret téged. Valakit, aki mindig rád gondol, azt kérdezve, hol lehetsz, mit csinálsz, jól vagy-e. Valakit, aki segít neked az álmaid valóra váltani… Valakit, aki tisztelettel bánik veled… Ez a valaki a lelked másik fele, és ha találkoztok, akkor a lelketek egyesül. Köszönöm, hogy velem vagy már húsz éve” – írta közösségi oldalán kettejük fotójához.

A „Köln 50667” című sorozat leginkább az RTL Klub Éjjel-Nnppal Budapest című szériájához hasonlít, főleg a fiatalok körében népszerű. A sorozat produkciós cége, a Filmpool szóvivője röviden nyilatkozott a Blidnek: „Mindannyiunkat sokkolt a tragédia, részvétünk a hozzátartozóknak. Még mindig nem tudjuk felfogni, ami történt.”