Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Rossz hír érkezett: Ekkor szakad ránk az ég

Ekkor szakad le az ég.

Szombaton mindenhol a napsütésé lesz a főszerep, csapadék nem várható. Az Alpokalján megélénkülhet a délies szél. Napközben gyorsan melegszik a levegő, a csúcshőmérséklet 17 és 22 fok között alakul. Frontmentes hétvége. Jövő héten azonban rá sem ismerünk az időre.

Vasárnap országszerte napos, száraz időre van kilátás. Többfelé élénk, a Dunántúl északnyugati felén erős lökések kísérhetik a déli-délkeleti szelet. Reggel még hideg lesz, délutánra viszont 20-25 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Hétfőre nyugat, délnyugat felől megvastagszik a felhőzet, napközben egyre többfelé várható eső, zápor, helyenként zivatarok is kialakulhatnak. Enyhébb lesz a hajnal, délután a kissé szeles időben 14-22 fok valószínű.

Kedden eleinte még többfelé, napközben egyre kevesebb helyen eshet, ezzel együtt a felhőzet is szakadozni kezd. Az északi szél az ország nyugati, délnyugati felén feltámadhat. Délután 17-23 fokot mérhetünk. Szerdán a változóan felhős-napos időben elszórtan fordulhat elő kisebb eső, zápor. Napközben 18-23 fokra számíthatunk.

atv.hu / Időkép