Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Drámai részletek: Kamera rögzítette L.L Junior kisfia halálát

Sokkoló részletek.

Elképzelni sem lehet embert próbálóbb dilemmát egy édesapa számára, mint ami előtt most a zenész áll.

A rendőrség mindent megtesz, hogy kiderüljön, ki a felelős a hároméves Dávidka haláláért – ha egyáltalán felelőssé tehető valaki érte. A Bors értesülése szerint a balesetet rögzítette is egy kamera, a felvétel a nyomozati anyag egyik alappillére. Minden apró mozdulat látható raj­ta, ami azon az augusztus 31-i napon történt.

Mint ismert, L.L. Junior kisfia, Dávidka kitépte magát a kísérője kezéből a zebránál, és féktávon belül egy arra haladó autó elé lépett. Az ütközésben azonnal szörnyethalt.

A lap értesülései szerint az elsődleges szakértői vélemények és a helyszínrajz mellett Junior ezt a horrorisztikus videófelvételt, vagyis Dávidka életének utolsó pillanatait is megtekintheti a rendőrségen. Arról azonban még nincs információ, hogy az apa él-e ezzel a jogával vagy sem. Nem kétséges, szörnyű képsorokkal kell szembesülnie, ha úgy dönt, megnézi. Ha látja, pontosan mi történt, talán könnyebben feldolgozza a feldolgozhatatlant. A mér­leg egyik serpenyőjében a bizonyosság, a másikban a kétség, hogy mások beszámolóiból kell összeraknia kisfia életének utolsó má­sodperceit.