Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Itt a valódi igazság: Csernus Imre elmondta a pontos okot, hogy miért csalják meg a férfiak a nőket

Ez a valódi igazság.

Csernus Imre mindig a szókimondásáról volt híres, éppen ezért sokan egyenesen ki nem állhatják, mások rajonganak érte, ám mindig érdemes megfontolni azokat, amiket mond.

Csernus Imre szerint ezért csalják meg a férfiak a nőket

Nincs olyan ember, aki ne gondolkozott volna el azon, hogy párja megcsalja-e, sok esetben ez komoly féltékenységbe mehet át, de a megcsalásnak is megvannak a maga okai. Vannak akik úgy tartják, hogy ha az ember otthon jóllakik nem megy máshova vacsorázni, de lássuk mit mond Csernus Imre.

“A megcsalás mögött több ok is állhat. Az egyik az, hogy a férfi nem tud felnézni a nőre hiteles nőként. A másik ok az, hogy a pasinak valójában férfiként önbizalomhiánya van, és azt hiszi, hogy ő attól férfi, ha minél több virágra száll.” – mondja Csernus Imre, aki szerint a féltékenység a birtoklás ismertetőjele, nem a szereteté.

“Csak akkor indulnak be ezek a csajozások, ha egy pasi elégedetlen az életével, vagy az életének egy nagyon fontos szeletével, amelyen nem mer változtatni. Ha bizonytalan, miközben erősnek mutatja magát, vagy erősnek kell mutatnia magát, ha apjától ugyanezt a mintát látta.” – teszi hozzá Magyarország egyik legismertebb terapeutája.

“A gyávaságnak két szintje van. A nagyon-nagyon gyáva az csak fejben ke**l félre. (…) Aki kevésbé gyáva, az gyakorlatban is megteszi. De mind a két csoport gyáva leülni a társával, és elmondani neki azt, hogy: “Szívem, észrevettem valaki mást. Nem történt még semmi sem. De beszéljük meg, miért van ez. Szerinted mi az, ami nem működik kettőnk között? És miért nem működik?” Azt gondolom, hogy a valódi emberi tartás mutatkozik meg az ilyen krízisekben.” – mondja Csernus, aki szerint a mai közösségi média kizárja a dolgok mély megélését.