Rossz hír: Nagyobb a baj a hollywoodi színésznőnél mint gondolták

Komoly betegséget állapítottak meg az orvosok.

Komoly betegséggel diagnosztizálták Hollywood egyik legkedveltebb színésznőjét, Julia Robertset. Bár a kórt néhány évvel ezelőtt már megállapították nála, igazából most kezd csak látványos és aggasztó tüneteket okozni a mindig mosolygós színésznőnél.

 

Julia Roberts nemsokára betölti az 52. életévét, de a thrombocytopenia nevű vérbetegség alaposan megkeseríti az életét. Más néven, az alacsony vérlemezkeszám megzavarja a véralvadást, és komoly vérzéseket okozhat. A nemzetközi sajtó szerint, ennek tudható be, hogy utóbbi időben a színésznő már-már csontsoványra fogyott. Legutóbb a Torontói Filmfesztiválon láthatta őt a közönség, ahol valóban meghökkentő fotók készültek róla.

Julia Roberts betegsége egy rutinvizsgálat során derült ki, amikor a színésznő azért fordult szakemberhez, mert feltűnően gyakran jelentkeztek a bőrén lila foltok, “elkékülések” anélkül, hogy megütötte volna magát. Bár a kórt azóta is kezelik nála, mégis halálos lehet, hiszen egyik legsúlyosabb tünete a vérzés, melyet nem lehet kontroll alatt tartani.

A nemzetközi sajtó ugyanakkor arról is ír, hogy a színésznő súlyos veleszületett szemproblémákkal küzd, melyek következménye akár a vakság is lehet. Julia Roberts továbbá arthritisre (ízületi gyulladásra) is panaszkodik, melynek tüneteit alaposan megnehezíti a fent említett thrombocytopenia.

 

A színésznő 2002 él házasságban. Daniel Moder, híres operatőr felesége, és három gyerekük van.