Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Nem rég érkezett a hír: Felrobbant egy vegyi üzem, tilos kimenni az utcára, bezárták az iskolákat

Elég nagy a baj.

Óriási robbanás rázta meg csütörtök hajnalban a franciaországi Rouen városát: egy vegyi anyagokkal dolgozó gyárban történt a robbanás.

Hosszú perceken át szóltak a szirénák csütörtök hajnalban a franciaországi Rouen városában! A kisvárosban ugyanis található egy magas kockázati besorolású vegyi üzem, amelyben veszélyes anyagokkal dolgoznak, ebben történt hatalmas robbanás a hajnali órákban, ami után a gyár területéről óriási, gomolygó fekete füst szállt fel az ég felé.

Nicolas Delaunay@Gershwin12

Terrifying sight of a fire after after massive explosions at the plant that manufactures very toxic chemicals, in my home city of .

Kép megtekintése a Twitteren
123 ember beszél erről

A helyzet súlyosságát jól jelzi, hogy a vegyi üzem területét 500 méteres körzeten belül teljesen kiürítették. A mai napon nem nyitottak ki az iskolák sem, s arra kértek mindenkit, maradjon otthon, s ha lehet, ne menjen ki az utcára. A felrobbant üzemnél jelenleg is több száz tűzoltó dolgozik, ám egyelőre nem sikerült megfékezniük a lángokat – írja az Index a Le Parisien alapján.

nonouzi@Gerrrty

Inhabitant’s within a perimeter of 500m around have been advised to stay in doors. Schools and crèches in 11 communes closed following an explosion at a chemical plant.

Beágyazott videó

32 ember beszél erről

Tudásfája