Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Aggasztó hír: Operációra volt szüksége az ismert magyar olimpikonnak

Műtétre volt szüksége.

Újabb vállsérülés miatt elúszott a világbajnokság az olimpiai bajnok Berki Krisztián (34) számára.

Az Újpest tornásza nehéz időszakon van túl korábbi sérülése miatt, s most a jövője is bizonytalanná vált. Ennek ellenére segítőként elutazik a stuttgarti vb-re, ám aztán újabb műtét vár rá.

– A múlt héten megkaptam az utolsó injekciómat, mivel az edzések közben sokszor volt fájdalmam. Hétfőn mindkét edzés nagyon jól sikerült, nem fájt a vállam, kedden nem edzettem, mivel nagymamám elhunyt és a temetésén voltam. Szerdán is minden rendben ment, aztán csütörtökön a melegítéskor a vállkörzés során mintha beakadt volna a kezem, hallottam egy roppanást, majd hirtelen nagy fájdalmam lett. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a hétfő délutáni tréning utolsó mozdulatánál olyan érzésem volt, mintha kiment volna a vállam és vissza – nyilatkozta a Magyar Torna Szövetség honlapján Berki. – Az orvos megállapította, hogy egy kis darab lepattant a vállamból. Most kiutazom a vb-re, segítem a csapatot a helyszínen, de ha hazajövök, lesz egy nagyobb műtétem. Remélem, utána újra csatasorba állhatok. Bizakodom és kitartok a végsőkig, persze, az egészségemet nem szeretném kockára tenni.

Berkinek nyugalmi állapotban nem fáj a válla, de 45 fok fölé nem tudja emelni a kezét, így az öltözködés is kisebb nehézséget okoz neki.