Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

ORBÁN VIKTOR MA MEGINT MEGFENYEGETTE A MAGYAROKAT: “AMENNYIBEN TOVÁBBRA IS FOLYTATJÁK A FACEBOOKON VALÓ LEJÁRATÁSOM, KÉNYTELEN LESZEK OLYAN SZANKCIÓKAT BEVEZETNI AZ ORSZÁGBAN, AMELYEK…”

Már megint fenyegetést kaptunk.

Korábban, politikai hozzátartozástól függetlenül már mi is beszámoltunk arról az index.hu nyomán közzétett cikkről, ahol Orbán Viktor kifejtette, hogy mennyire káros, ahogy az ellenzéki pártok által finanszírozott “kormányellenes propaganda” oldalak lejáratják a Fidesz kormányt és megvezetik a szavazókat illetve a magyar embereket.
Orbán Viktor többek között kifejtette azt is, hogy tiltani kellene a facebook-on való politizálást, mert az csak megvezeti az embereket és hamis képet festenek a kormányról, illetve a politikusokról. Kilátásba helyezte, hogy szerinte szankcionálni kellene azokat, akik ilyen “megtévesztő” információkat közölnek róluk és azokat is, akik bármilyen formában gyűlöletkeltő tartalmakat osztanak meg róla.
A mai nap a kormányfő ismét felszólalt az ügyben és nyomatékosította, hogy ha nem állnak le a kormány és a személye lejáratásával, akkor nem fél különböző szankciókat sem bevezetni, “például a facebookról való oldal vagy személy eltávolítását, illetve a rendőrségi nyomozás indítványozásától sem riadna vissza.” – nyilatkozta a kormányfő. – Önök mit gondolnak Orbán Viktor fenyegetőzéseiről? Mi felháborítónak véljük, amennyiben Ön is kérjük jelezze egy megosztással! És a szólásszabadság mint olyan, hol marad?