Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Itt a vége jó időnek: a jövő héten már érkezik a farkasordító hideg

Ekkor ér véget a jó idő.

Véget ért az indián nyár, a Köpönyeg.hu legfrissebb előrejelzése szerint ugyanis jövő héten az ország számos pontján reggeli mínuszokra számíthatunk.

Sajnos, a hétvégén sem lesz szerencsénk, szeles, borongós időre van kilátás, néhol záporral, esővel. A hőmérséklet a hét közepén már jelentősen csökkent, a lehűlés a jövő héten, egészen szerdáig tovább folytatódik.

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Délelőtt még inkább csak északon, délután már máshol is kialakul eső, zápor. Estétől megerősödik az északnyugati szél. 12 és 17 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap

Borongós időre van kilátás, csapadék főleg északon, északkeleten fordul elő. A kezdetben még erős északnyugati szél estére veszít erejéből. 10-15 fok várható.

Eleinte gyakran lesz felhős az ég, majd délutánra több helyen kisüt a nap. Gyenge záporeső inkább csak délnyugaton alakul ki. Hideg lesz a reggel: 0, +5 fok valószínű. Délutánra 12 fok köré melegszik a levegő.

Tiszta időre, többórás napsütésre van kilátás. Reggel -3 és +4 fok közé süllyed a hőmérséklet, sok helyen lesz tehát fagy! Délután 10-15 fok közötti értékeket mérhetünk.

Erősen megnövekszik a felhőzet, de csapadék csak elszórtan fordul elő. Melegedés kezdődik: délután már 14-19 fok valószínű.