Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Ezt jósolják mára a csillagok (Napi horoszkóp 2019. október 7.) – Ne engedj a kártékonyaknak

Erre számíthatsz ma a csillagok szerint.

A Bika ma ne törődjön a haragos emberekkel, a Nyilas tegyen valami szokatlan dolgot. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma egy nagyon produktív és kreatív nap vár rád, amire még rá is erősíthet, hogy egy közelmúltbéli sikered okán sokat adnak a véleményedre és tisztelettel vannak irántad. Légy magabiztos és határozott, még akkor is, ha közben egy váratlan kihívással is szembesülnöd kell.

Bika – napi horoszkóp

Ma valaki, haragosan léphet fel veled szemben és előfordulhat még az is, hogy megfenyeget valamivel. Talán az lenne az első gondolatod, hogy pont ugyanígy lépsz fel vele szemben te is, de lehet, hogy okosabb lenne, ha inkább nem törődnél az illetővel. Hidd el, annál dühítőbb nem lesz számára, mint ha látja, nem érdekel téged, mit tesz, vagy mond.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy nehezebb lesz megtenned valamit, mint ahogy azt előzőleg gondoltad, de nem nagyon lesz más választásod, vannak feladataid és azok nem várhatnak. Vigasztaljon a tudat, hogy a következő napod vélhetően sokkal nyugodtabb lesz. Ma egy fontos üzeneted is érkezhet, amely talán meglepő lesz, de örülni fogsz neki.

Rák – napi horoszkóp

Ma talán szívesen megosztanád egy valakivel az érzéseidet, de azt fogod tapasztalni, hogy az illető, akiknek megnyílnál, ma el van foglalva a saját dolgaival és nem figyel eléggé rád. Nem mindenki lesz ezzel azonban így. Valaki, akitől talán nem is várod mindezt, kíváncsi mindenre, ami veled történik, vagy ami benned munkál legbelül. Adsz neki egy esélyt?

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma szinte minden a te oldaladon áll, ha el szeretnél érni valamit, vagy belekezdenél valamibe. Akadálymentesen haladsz, támogat a környezeted, tele vagy energiával és szinte minden egyéb körülmény is tökéletesnek látszik. Mégis, talán valami visszatart és talán te magad sem tudod, hogy mi az. Talán nem hiszel eléggé a dolgokban?

Szűz – napi horoszkóp

Ma ügyelj a lelki egyensúlyodra, mert sokkal sérülékenyebb lehetsz az átlagosnál. Ne menj bele felesleges vitákba és kerüld azokat az embereket, akiknek lételeme a konfliktus. Ha pedig igazán biztosra akarsz menni, mondd le a találkozódat azzal, aki szinte mindig profin gondoskodik arról, hogy rosszabbul érezd magadat, mint az indokolt lenne.

Mérleg – napi horoszkóp

Ma valaki megpróbál gondoskodni arról, hogy rosszul érezd magadat a bőrödben, de közben úgy fog tenni, mintha mindenben a te oldaladon állna. Tehetsz mindezek ellen, ha elkerülöd a vele való találkozást, de fel is veheted a harcot elegánsan. Nem túl bonyolult a stratégia, mindössze el kell engedned füled mellett a megjegyzéseit. Ha látja, hogy nem fog rajtad a fegyver, legközelebb talán másnál próbál kártékonykodni.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma az a nap van, amikor cselekedned kell és elő kell lépned a fényre azzal a terveddel, ami már egy ideje készül. Ne aggódj amiatt, hogy mások mit gondolnak arról, amit teszel. Légy határozott és lépj tovább. Minden álmod megvalósulhat, ha kellő szenvedéllyel és bátorsággal cselekszel. Ne várj tovább, ugorj még ma!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma szabadulj meg a szokásos rutintól és tegyél valami egészen mást, vagy egészen máshogyan, mint máskor, hogy ne legyen olyan egyhangú a napod. Talán már annyi is elég, ha új útvonalat választasz a közlekedésben, vagy nap közben beiktatsz egy olyan programot is, amely engedélyez egy kis extra lazítást. A lényeg, hogy történjen veled valami, ami nem szokványos. Jobban fogod érezni magad tőle.

Bak – napi horoszkóp

Ma azzal tudod a legjobban elkerülni a feszültséget, ha igyekszel megadni minden figyelmet az embereknek magad körül és kerülni a konfliktushelyzeteket. Vannak esetek, amikor nem érdemes minden csatát megvívni, még akkor sem, ha nagyon nem vagy egy véleményen a másik féllel. A mai nap pont erre lesz jó példa.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma egy kecsegtető lehetőség kopogtat az ablakodon és neked, úgy tűnik, csakis annyit kell tenned, hogy kinyitod és beengeded. Persze ilyet csakis azután tegyél, miután minden kockázatot mérlegeltél. Mert, mint minden új dolognak, ennek is megvannak a maga veszélyei, jó ezekkel tisztában lenni, mielőtt fejest ugrasz valamibe.

Halak – napi horoszkóp

Lehet, hogy a környezetedben ma lesz olyan ember, akinek örömet okozna, ha azt látná, hogy valami végre nem a terveid szerint alakul. Előfordulhat, hogy valami apróság okán lenne okuk az örömre, persze csakis akkor, ha megosztod velük mindezt. De miért is tennél ilyesmit? Inkább két irigyed legyen, mint akár egy sajnálkozód.