Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Az 5 leggyönyörűbb bók, melyet egy nő egy férfinak mondhat

Igen, általában fordítva szokott történni a dolog:

 a férfi bókol a nőnek, a nő pedig bájosan fogadja. De igazából mindenki szereti, ha megdicsérik, és miért ne, a férfiak is kaphatnak bókokat! Ez ugyanis egy egészséges párkapcsolat egyik alappillére – meg kell tanulnod bókolni az imádott férfinak.

Miért olyan fontos ez? Mert napjainkban egyre inkább elhatalmasodik rajtunk az érzés, hogy túl kevesek vagyunk a ránk bízott feladatokkal szemben, alábecsülnek minket a munkahelyen, és a ránk nehezedő teher miatt a magánéletben sem tudunk megfelelően teljesíteni. Kell valami, amitől jól érezhetjük magunkat, ami visszaadja az önbizalmunkat, és feltölt erővel.

Az őszinte bókok és dicséretek többek pár üres szónál. Ezek ugyanis a kapcsolódásról, törődésről, támogatásról, bátorításról és megértésről szólnak. Más szavakkal, ezek visszaigazolások a férfinak, hogy jó abban, amit csinál, hogy legyen magabiztosabb. És ez fordítva is érvényes. Gondolj csak bele, milyen érzés, amikor ő bókol neked?

Íme az öt legcsodálatosabb dicséret, melyet egy nő egy férfinak mondhat:

1. “SZERETEM, AHOGY GONDOLKODSZ.”

Amikor egy férfi elméjét dicséred, egy olyan kis részére hívod fel a figyelmet, melyre ő titokban nagyon büszke. Semmi köze az autóhoz, melyet éppen vezet, vagy a pénzhez, melyet havonta keres. Az intellektuális oldalát érinted meg, és egy férfi imádja, ha a szellemi képességeit kényeztetik.

2. “LENYŰGÖZ, AHOGY MEGHOZOD A DÖNTÉSEKET.”

Ez a bók egy tökéletes eszköz arra, hogy a férfiban felszítsd az irántad érzett vágyat. De csak óvatosan, ugyanis nem minden pasinál működik. Egy olyan férfi például, akit mindennél jobban foglalkoztat az izmainak a kidolgozása, nem fog hanyatt esni ezektől a szavaktól. Viszont azoknak a pasiknak, akik nap mint nap vezetői gondokkal, munkahelyi kihívásokkal állnak szemben, igazi elixír!

3. “IMÁDLAK NÉZNI.”

A szerelemben ezek a szavak némi játékosságot is hordoznak, de igazából nagyon mély jelentéssel bírnak. Mondhatod például azt neki, hogy szereted nézni, ahogy levágja a füvet, vagy amikor kosárlabdázik. A szavaidból azt fogja érteni, hogy lenyűgöz téged, hogy felnézel rá még akkor is, amikor nem is próbálkozik.

4. “MELLETTED BIZTONSÁGBAN ÉRZEM MAGAM.”

Ha azt akarod, hogy totál beléd zúgjon, akkor mondd azt neki, mennyire biztonságban érzed magad, amikor a karjaiban tart. Ez egy remek módja annak, hogy megtegyétek a következő nagy lépést a kapcsolatotokban. Azzal, hogy biztonságérzetet nyújt neked, ezekkel a szavakkal azt is kifejezed számára, hogy megbízol benne, hogy erősnek, felelősnek és érettnek tartod őt.

5. “INSPIRÁLSZ ENGEM.”

Valamennyien azt akarjuk, hogy hősök legyünk a saját kis történetünkben, ezekkel a szavakkal pedig azt éred el, hogy az ő álma valóra váljon, és a te hősöd legyen!