Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Rossz hír: Súlyos állapotban került kórházba az ismert magyar zenész

Súlyos állapotban került kórházba.

A kórházban sem hagyja el magát, gitározva lábadozik.

Komoly betegséggel került kórházba Takáts Tamás, aki jelenleg a Nyírő Gyula Kórházban lábadozik. A 62 éves zenészt mélyvénás trombózissal szállították az egészségügyi intézetbe, szigorú fekvésre ítélték az orvosok.

A Karthago és a Takáts Tamás Blues Band zenésze most azon bosszankodik, hogy ágyhoz kötöttsége miatt nem tud elmenni szavazni, és a mozgóurnát sem tudta kérvényezni.

Takáts Tamás 20 évesen egy vízipóló edzésen sérült meg, azóta fáj a térde, ám most sokkal komolyabb lett a baj, mélyvénás trombózist kapott. Azonnal kórházba került a lakhelye szerint területileg illetékes Nyírő Gyula Kórházba. Vérhígítót kap, és szigorú fekvést írtak elő számára az orvosok, figyelik, hogy merre vándorol a vérrög.

Mivel eddig mindig szavazott, ezért most sem aggódott, úgy gondolta, hogy voksát mozgóurnával adja le, ám kiderült, kérvényeznie kellett volna.

“Skacok! Tudja valaki hogy kell egy , (területileg stimmelő), kórházból szavazni? Csüt. hoztak be és nem járkálhatok! ? (Közben nagyon szeretek szavazni! Az olyan jó! ’90 óta, mióta a Takáts T. Blues Band és a demokratikzs Ma.o létezik, mindíg megyek! Előtte, míg egypártrendszerű szovjet-diktatúra volt, sosem mentem! “Persze, neked könnyű, mert érted már nem jön ki a rendőrség!”, mondták a szüleim, anno. Mert értük még kijött, mikor “elfelejtettek” szavazni menni! Úh. Én meg tudom becsülni, hogy van több párt és én szabadon dönthetek!) Kérek tanácsot!” – írta Takáts Tamás közösségi oldalán.