Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Ezt súgják neked mára a csillagok (Napi horoszkóp október 17.)

Erre számíthatsz a csillagok szerint ma.

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma nagyobb szükséged van a családod és a barátaid támogatására, mint valaha, ugyanis egy hatalmas döntést kell meghoznod, amely nagy mértékben befolyásolja a jövődet. Mindent gondolj át alaposan, mérlegeld a dolgokat, csak így juthatsz el a megfelelő és persze a jó döntéshez.

Bika (04.21. – 05.21)

A munkahelyeden minden nagyon jól alakul, a magánéleted sosem volt ennél jobb. Ugyan nehéz időszak áll mögötted, de minden erőfeszítésed megérte. Most igazán önfeledten boldog lehetsz, mert úgy érzed minden a tervek szerint alakul. Szervezz a hétvégére egy kis kiruccanást, hogy méltóképpen lezárhasd ezt a hetet.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Már most rendkívül kimerült vagy, pedig még mindig van két nap ebből a hétből. Próbáld meg összeszedni magad, mert muszáj kitartanod, van még dolgod bőven. Fontos lehet, hogy magadra találj, hisz találkozni fogsz valakivel, akit nagyon régen nem láttál. Ez azonnal jókedvre derít, így nem is végződik olyan rosszul a napod, mint amire ébredéskor számítottál.

Rák (06.22. – 07.22.)

Előfordulhat, hogy csak az időjárás az oka, de ma egyáltalán nem leszel önmagad. Semmihez nincs energiád, mert a rengeteg munka kiszívta belőled az összes életkedvet is. Ha megteheted inkább hagyd ki a mai munkanapot és menj el kirándulni, de egyedül. Ki kell szellőztetned a fejed, hogy ne menj mások idegeire és rendbe szedd saját gondolataidat is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A mai napon feszegeted a határaidat. Nem szándékosan ugyan, de kiborítod környezetedet is, pedig ők semmi mást nem akartak, mint neked segíteni. Szerencsére ma a családoddal töltheted a napot, így nem a kollégáid isszák meg rossz hangulatod levét. Jobban teszed, ha szunyókálsz egy kicsit délután, meglátod azután tisztábban fogod látni a világot, ugyanis lehet, hogy csak a fáradtság okozza az ingerültséget.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Óriási bonyodalom lesz a munkahelyeden. Ma ugyan nem te leszel az, aki megmenti a helyzetet, de nagy segítségére leszel az illetőnek. Dicséretre is számíthattok a nap végén, amit akár meg is ünnepelhettek egy vacsorával, de ne essetek túlzásba, mert ma még csak csütörtök van. Hosszú lesz a péntek, ha belemerültök a szórakozásba.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma rendkívül ingerült vagy, de fogalmad sincs, hogy miért. Kerülj el mindenkit, mert különben ők ihatják meg a levét idegességednek. Úgy érzed senki nem ért meg és esélyed sincs arra, hogy bárkivel is meg tudd beszélni a történteket. Ennek ellenére erőt kell, hogy vegyél magadon, mert ez így biztosan nem fog működni. Egy kis sporttal kiengedheted a fáradt gőzt.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma egy nagy beszélgetés elé nézel. Legjobb barátod fordul hozzád tanácsért, aminek nemcsak azért örülsz, mert téged választott, hanem azért is, mert neked is szükséged van arra, hogy kiöntsd a szíved valakinek. Egy pohár bor társaságában mindketten megkönnyebbültebbnek fogjátok érezni magatokat, miután mindent kibeszéltetek magatokból.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma minden probléma a te nyakadba szakad. Rendkívül türelmesnek és kiegyensúlyozottnak kell lenned, különben képtelen leszel megoldani a gondokat. Nézz körül, hogy ki segíthet neked ebben, ugyanis több szem többet lát. Voltatok már ennél rosszabb helyzetben is, egy kis gondolkodás és mérlegelés után ezen a problémán is túljuttok majd.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma nehéz munkanap vár rád, de mivel sok a feladatod gyorsan el is telik majd. Ne csinálj semmit, miután hazaértél. Ma úgyis egyedül töltöd az estét, lesz időd a pihenésre. Rendelj magadnak egy vacsorát, vegyél egy forró zuhanyt és korán bújj ágyba. Így könnyebben kibírod a pénteki napot.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ébredéskor főzz egy nagy adag kávét, szükséged lesz rá. Ahogy közeledik a hétvége, úgy tornyosulnak fel a feladatok. Egy kis összefogással azonban péntekre sem marad több munka, mint eddig. Büszkén fejezheted be a mai napot, mert kollégáiddal rendkívüli teljesítményt nyújtatok a mai napon.

Halak (02.20. – 03.20.)

Megbeszéltél egy találkozót egy régen látott ismerőssel, de sajnos nagy a valószínűsége annak, hogy le kell mondanod, mert teljesen el vagy havazva. Próbálj segítséget kérni valakitől, mert csak így fejezheted be a munkádat időben. Akkor pedig nem kell kihagynod egy kellemes vacsorát.