Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Ezt jósolják neked a csillagok (Napi horoszkóp október 23.) – Ezt mondja ma a horoszkóp

Erre számíthatsz a csillagok szerint.

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma könnyen eluralkodhatnak rajtad az érzéseid. Azonban törekedned kell az arany középútra, mert szabad sem túl hűvösnek, sem pedig túl lelkesnek tűnnöd. Kollégáidnak fel fog tűnni, hogy nem vagy önmagad, de ha nem akarsz magyarázkodni, akkor igyekezz leplezni feldúltságodat.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma nagyon kiegyensúlyozott és boldog vagy. Mindenkinek szívesen segítesz, még kérni sem kell. Senki sem fog visszautasítani, mert ma mindenkivel nagyon kedves vagy. Este egy barátoddal vacsorázol, ami még jobban feldobja a napod, hisz már régen találkoztatok, így van mit megbeszélnetek.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma megtapasztalhatod csillagjegyed kettősségét. Hullámzik a hangulatod, de valójában fogalmad sincs, hogy miért. Mielőtt bármiben is döntenél, alaposan gondolj át mindent, mert ebben az állapotodban biztosan nem a jó döntést fogod meghozni.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma nagyon érzékeny vagy mindenre. Ha megteheted, akkor dolgozz otthonról, mert nincs szükséged senki társaságára sem. Arra vágysz, hogy egy kicsit egyedül lehess, ugyanis túl sok volt a nyüzsgés körülötted mostanában. Ha viszont mindenképpen be kell menned a munkahelyedre, akkor vedd fel a pókerarcot, senki nem fogja észrevenni, hogy ma a hátad közepére sem kívánod az embereket.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma mindenkivel könnyedén megtalálod a közös hangot, csak úgy sziporkázol. Te vagy a csapat húzóereje, amitől a többiek is fellelkesednek, így minden feladattal pillanatok alatt elkészültök. Egy közös vacsorát is megbeszélhettek, együtt kiszakadhattok a hétköznapokból.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ha vannak elmaradt feladataid, akkor azonnal láss neki, így a főnököd sem fogja kiszúrni, hogy tegnap nem fejeztél be mindent. Mindig precíz és pontos vagy, ezért leszúrásra egyáltalán nem kell számítanod. Túltengsz az energiától, rövid időn belül utol is éred magad.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Valamiért idegesen indulsz neki a mai napnak, talán egy elmaradt munka az oka. Napközben azonban meg jön a munkakedved, úgy dolgozol, mint egy gép. Este vidd el a párodat valahova, legyen az csak egy mozi, örülni fog a meglepetésnek.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Rendkívüli teljesítményt nyújtasz, ezt pedig a főnököd is észre fogja venni. A dicséret sem marad el, így akár el is ejthetnéd a főnöködnek, hogy régen emelt már a fizetéseden. Venni fogja a lapot. Este lesz mit megünnepelned.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nagyon jó kedvvel ébredsz, senki sem ronthatja el a mai napod. Egész nap csak mosolyogsz, mindenki meg is lepődik, ugyanis eltűnt a szokásos feszültség. Mindennek megvan az oka, de ma még ok sem kell hozzá, hisz tegnap fantasztikus napod volt. Ma pedig folytatni akarod mindezt és ehhez ragaszkodsz is. Csak így tovább!

Bak (12.22. – 01.20.)

Nem kéne ragaszkodnod az elképzeléseidhez, ugyanis eddig egy lépést sem tettél előre. Főnökeid várják az újabb ötleteket, de ehhez ki kell kapcsolnod egy kicsit, mert túl sok minden van a fejedben, így pedig nem lehet gondolkodni. Menj el futni vagy sétálni, ezután tisztábban fogod látni a helyzetet.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma hajlamos vagy az álmodozásra, pedig inkább a munkádra kellene figyelned. Benne vagy egy projektben, ami nem sikerül, ha nem koncentrálsz. Ne okozz csalódást senkinek, főleg ne magadnak. Képes vagy rá és ezt mindenki tudja is. Igyál egy kávét és vesd bele magad a feladatokba. Sikerrel fogod zárni a mai napot.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma mindenki téged talál meg a problémáival. Tanácsot adhatsz, de nem oldhatod meg azokat helyettük. Nem muszáj mindenki lelki szemetesládájának lenned, vonulj félre valahova, mert így te maradsz le a munkáddal. Este egy kis szórakozás vár rád az egyik barátoddal, amit már jó ideje terveztek, most végre össze is fog jönni.