Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Ezt jósolják neked a csillagok mára (napi horoszkóp – 2019. október 25.)

Ezt jósolják neked a csillagok mára.

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Megterhelőnek érzed a mai napot, hisz már péntek van és elfáradtál. Ennek ellenére rengeteg munkát kell elvégezned, amiben senki nem segíthet neked. Most ne a hétvégén járjon az eszed, különben ma sosem mész haza. Koncentrálj a feladataidra, annál előbb kezdheted meg a pihenést.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma nézeteltérésbe keveredhetsz főnököddel. Ne akard bizonygatni mindenképpen igazadat, ugyanis most neki van igaza, emellett nem kötözködni akar, hanem segíteni. Fogadd meg javaslatát és kezd el újra a feladatot. Értékelni fogja rugalmasságodat, valamint te is belátod, hogy így könnyebb volt minden.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nagyon lelkes vagy, mert ma van a héten az utolsó munkanapod. Precízen és pontosan haladsz feladataiddal, senki sem akadályozhatja meg, hogy ma időben haza menj. A nap végén örömmel nyugtázod majd, hogy mindent befejeztél, ezáltal nyugodtan töltheted el a hét két utolsó napját.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ne akarj ma minden bevásárlást elvégezni, mert péntek lévén a boltok úgyis zsúfolásig lesznek. Inkább kelj fel holnap korán reggel, így egy friss reggelivel is meglepheted családod vagy a párod. A nap hátralévő része csak a tiétek, szervezzetek egy közös programot, jól fogjátok érezni magatokat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Úgy érzed, minden rendben van körülötted, semmi okod a panaszra. Nagyon jó hangulatban vagy, munkáddal is villámgyorsan végzel. Vásárolj be és menj haza pihenni, vacsora előtt ugyanis még van időd szusszanni egy kicsit. Jól fog esni egy kis alvás, kedveseddel pedig egy fantasztikus estében lehet részed.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ahhoz képest, hogy péntek van, tele vagy energiával. Ez nagyon jól jön most neked, ugyanis előre dolgozhatsz egy kicsit, hétfőn ennyivel könnyebb dolgod lesz. Ha pedig le vagy maradva a munkáddal, akkor behozhatod azt. Este egy baráti összejövetel vár rád, aminek nagyon örülsz, mert már rád fér a szórakozás.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma mindenki veled akar beszélgetni, kávézni vagy ebédelni. Egyszerűen sugárzol, vonzod a tekinteteket. Ebből még lehet valami, estére azonban ne tervezz programot, mert valaki azt is veled akarja tölteni. Közelebbről is megismerhetitek egymást, ha hagyod magad rábeszélni egy közös étkezésre. Élj a lehetőséggel!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma már egyáltalán nincs kedved dolgozni, de sajnos muszáj. Mindenki számít rád, nem hagyhatod cserben kollégáidat. Megköszönik majd segítséged, te pedig boldogan fejezheted be a mai napot. Meg is ünnepelhetitek teljesítményeteket, mert hatalmas lépést tettetek előre. Szórakozásra fel!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma nagyon jó kedved van, mert tudod, hogy fantasztikus hétvége vár rád. Ha van egy kis munkád, gyorsan túl teszed magad rajta, hogy felkészülhess a következő két napra. Azonban, ha dolgoznod kell, akkor se keseredj el, mert az esték szabadok, te döntöd el, mihez kezdesz velük.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kénytelen leszel elfogadni, hogy nem mindenki úgy dolgozik, ahogy te. Azonban, ha így is eredményes a munkátok, akkor mindegy, hogy ki, hogy csinálja azt. Hagyd a dolgokat a maguk rendjében folyni, nem fogod megbánni. Kollégáid pedig kifejezetten jól érzik magukat társaságodban. Koccintsatok egyet a nap végén, megérdemlitek.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vidám vagy és pozitív. A mai nap semmi sem állhat az utadba. Másokra is átragasztod jó kedved, így mindenkinek hamar eltelik a mai nap. Otthon is van időd egy finom vacsorát főzni, párod pedig díjazni fogja igyekezeted, mert az ő napja nagyon bonyolult volt és elfáradt. Este összebújhattok egy kicsit, senki nem fog zavarni titeket.

Halak (02.20. – 03.20.)

Békére és nyugalomra vágysz, de ez ma nem fog összejönni. Kavarodás lesz a munkahelyeden, a problémát pedig azonnal orvosolni kell. Kollégáiddal összedugjátok a fejeteket és hamar meg is oldjátok a gondokat. Este egy baráti összejövetelre vagy hivatalos, előtte viszont már nincs időd pihenni. Igyál egy erős kávét, mert hidd el, megéri ott lenni ezen az estén.