Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Ezen a napon van az elmúlt 10 év legszerencsésebb napja! Így kívánj, hogy minden álmod valóra, oszd meg, hogy minél többen tudjanak róla

Aki csak tudja ossza meg.

Ma, 2019. november 25.-én van az elmúlt 10 év egyik legszerencsésebb napja, amikor is minden dupla erővel hat, gondolataink és vágyaink megvalósulása és beteljesedése csak egy karnyújtásnyira van.

10: A szerencse száma. Jelentheti a felemelkedést és a bukást is, de megmérettetés előtt valószínűsíti a sikert.

 

2-es szám jelentése

A kettes szám jelentése a két nemmel, a férfival és nővel hozható kapcsolatba. Jelenti még a két, egymást is kiegészítő jegyet: a jin-jangot is. A kettő a bölcsesség száma. Gyakori a megjelenése a z betűkben.

A számmisztika szerint az élet anyagi oldalát jelzi. Jelenthet ésszerű gondolkodást, képzelőerőt, alkalmazkodó képességet, lelkiséget. Utalhat határozatlanságra, ingadozásra, belső nyugtalanságra, titkolózásra, kiszámíthatatlanságra. A z betű 2-es számmá alakulása az anyagiasságon kívül szókimondásra, erős akaratra és cselekvési energiára is utaló jel.

5-ös szám jelentése

Püthagorasz az öt érzékszervvel bíró ember megjelölésére alkalmazta, munkáiban az alábbi területeket részesítette előnyben: test, állati lélek, a psziché, az értelem és az isteni szellem. Ez a szám leggyakrabban a b vagy az r betűkben jelenik meg.

A számmisztikában az 5-ös a vallás, segítés, gyógyítás száma. Jelölheti az okkult tudományok iránti érdeklődést, mágikus befolyásolhatóságot, vonzódást a misztikumok felé. Az 5-ös szám az érintkezésekkel, összeköttetéssel és kapcsolatokkal függ össze. A szám gyakori megjelenése mozgékonyságot, jó emlékezőtehetséget, szellemi frissességet, kiváló beszéd- és íráskészséget, színészi tehetséget, temperamentumot, fejlett üzleti érzéket jelöl, de utalhat a változatosság vagy a változás vágyára is.

A 25-ös nem a legszerencsésebb szám, anyagi sikert nem szimbolizál, lévén e vibrálás a spirituális bölcsességé, melynek segítségével különleges képességet adományoz az emberek és a dolgok megfigyelése terén. A 25-ös számú ember kiváló ítélőképességgel rendelkezik, felgyülemlett tapasztalatait, bölcsességét idővel hasznosítja, s elismerést, köztiszteletet vív ki. Legfőbb ereje abban rejlik, hogy képes korábbi hibáiból okulni, és azt a későbbiekben hasznosítani.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!