Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Legfrissebb információk Sas József állapotáról! Hiába szerette volna, sajnos nem sikerült

A remény hal meg utoljára.

Nem adják fel a reményt!

A híres humorista még az idei év elején kapott súlyos agyvérzést, melyet hosszú kórházi rehabilitáció követett. Azóta otthon lábadozik, bár gyógyulófélben van, az állapota nem teszi lehetővé azt, hogy akárhova is menjen.

Ezen a héten mutatták be legújabb könyvét, melynek premierén sem tudott ott lenni, felesége képviselte őt, és minden kérdésre választ adott férjével kapcsolatban:

„Megkapta már korábban a könyvet. Imádja, le sem teszi! Nem meglepő, hiszen már régóta szerette volna. Nagyon reménykedünk, hogy a következő bemutatón, novemberben már itt lesz velünk. Most is nagyon szeretett volna eljönni, de a mozgás még nehézkesen megy neki” – kezdte a beszámolót felesége, majd hozzátette: a humorista egyre lelkesebb a gyógytornával kapcsolatban is. Minden délelőtt becsületesen megcsinálja a feladatokat, amit az ápolója kér, ennek pedig megvan az eredménye.

„Gyógyulgat, javul az állapota folyamatosan. Felszedett pár kilót is, aminek nagyon örülünk. Optimisták vagyunk, minden napot próbálunk derűvel megélni, még akkor is, ha ez nehéz egy ilyen helyzetben” – tette hozzá Zsuzsa asszony.

Egy biztos: könyvéből nem csak egy rész, hanem több is készül, melyet a humorista már el is kezdett írni, és mindannyian remélik, hogy annak a bemutatóján már ő is jelen lesz.

(Forrás: Ripost)

Ha értesülni szeretnél híreinkről, lépj be !