Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Nagy novemberi szerelmi horoszkóp: Ezekre a csillagjegyekre nem túl sok jó vár ebben a hónapban!

Vajon te köztük vagy?

Szerelmesnek lenni nagyon jó, az a felhőtlen állapot, amikor semmi sem számít, és úgy érzed, hogy minden lehetséges, hiszen nincsenek akadályok, pótolhatatlan! Sajnos a rózsaszín köd egy idő után elmúlik, és a kapcsolat átalakul.

Novemberben ezek a csillagjegyek nem lesznek túl szerencsések a szerelemben, sőt, az is lehet, hogy szakítás vár rájuk!

Ikrek

Egy tökéletes kapcsolatról álmodozol, azonban ebben a hónapban a szerencse nem szegődik melléd, kifejezetten rossz napok várnak rád. Jó lesz idejében felkészülnöd, hogy, ha párkapcsolatban élsz, minden bizonnyal szakítás vár rád, de, ha szingli vagy, akkor sem hozza el a nagy Ő-t számodra ez a hónap.

Igazi drámák várnak rád ebben a hónapban! Nagyon nehezen fogod túltenni magad ezen az életszakaszon.

Mérleg

Mindig is egy biztonságos, kiegyensúlyozott kapcsolatról álmodoztál, azonban ez most ebben a hónapban bizony meg fog létrejönni. Csupa káosz lesz az életed novemberben, és, ha nem akarod teljesen elveszíteni a talajt a lábad alól, akkor a szerelem hajkurászása helyett jobb lenne inkább magaddal foglalkoznod.

Nagyon frusztrált leszel novemberben, de az is lehetséges, hogy még egy szakítás is vár rád. A féltékenységgel, és a bizonytalansággal semmire nem mész, inkább építsd vissza tégláról-téglára a belső egyensúlyod.

Skorpió

Nagyon fontos számodra a szerelem érzése, de ahelyett, hogy állandóan birtokolni akarnád a kedvesed, inkább mutasd ki neki az őszinte érzéseid. Sok vita lehet most köztetek, mivel nem vagy hajlandó kimutatni a szereteted.

Az is lehet, hogy szakítás lesz a vége a dolognak, amit jó, ha elfogadsz, és megpróbálsz változtatni egy kicsit magadon. Ha egyedülálló vagy, akkor is meg kell próbálnod egy kicsit őszintébbnek lenni érzelmileg, mert különben senki nem fog megbízni benned.

tudasfaja.com