Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Hatalmas botrány: Erzsébet királyné tombol, magához hívatta Meghan hercegnét.

Azonnal magához hívatta.

Lemondás

Alig több mint egy éve már gyülekeztek a viharfelhők: Meghan Markle akkor azt mondogatta ismerőseinek, már megbánta, hogy igent mondott Harry-nek, leendő hercegnéként az élete ugyanis számos lemondással jár. Törölnie kellett a közösségi oldalait is, nem beszélve sok száz más szabályról, amit a királyi udvar tagjainak be kell tartania. Ekkor egyszer már Erzsébet magához kérette Meghant, azért akart elbeszélgetni vele, hogy mit hogyan kellene csinálnia, hogy a lehető legkevesebb gond legyen vele és belőle.

Kritikus

Manapság már ezt a kifejezést használják, ami Harry herceg és felesége, valamint a királyi család közötti kapcsolatot jellemzi. Harry herceg és felesége nemrég Afrikában járt, ahol egy dokumentumfilm is forgott a látogatásukról. Ebben azonban Meghan olyan nyílt és őszinte válaszokat is adott, hogy Erzsébet királyné egy bennfentes szerint azonnal raportra hívta a Buckingham-palotába – írja a TWN.hu. A királyi család tagjai ugyanis sosem beszélhetnek az érzéseikről!

Balhé

A bennfentes szerint Erzsébet királyné valósággal felrobbant Meghan hercegné néhány mondatától. “A párt a filmet követően azonnal magához hívatta. Egy sokkoló intelemben azt mondta nekik, össze kell tartaniuk és nem szabad többé egyedül bizonygatniuk, képesek modernizálni a monarchiát. Meghannak azt mondta, ez rendben lenne a hippi Hollywood-ban, de a királyi család tagjai a érzelmeiket csak egyféleképpen kezelhetik, sajátként” – mondta a forrás. Hogy Meghan képes lesz-e megfogadni az intelmeket, affelől nekünk vannak kétségeink.