Vajna Tímea szívszaggató vallomása a Mokkában: “Senkinek nem kívánom, amit velem csináltak”

Könnyeivel küszködve beszélt.

Aukcióra bocsátják Andy Vajna filmes és személyes tárgyait, a befolyt összeg egy részét az Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központnak ajánlják fel. A producer özvegye, Vajna Tímea a TV2 reggeli műsorában könnyeivel küszködve mesélt arról, hogy még nincs túl férje halálán, és senkinek nem kívánja azt, ahogy vele a színfalak mögött bántak.

Az aukció december 7-én lesz, és kétszáznál is több filmes relikviára és személyes tárgyra, valamint exkluzív forgatási fotókra is lehet majd licitálni. Lesz közöttük Munkácsy-festmény, Andy Vajna autója, a Rambo-kések. A Nagyházi Galériában meg is tekinthetők az aukció után tíz napig.

– Igazából az Andy súgott, tudtam, hogy ő miket szeret. Nagyon nehéz megválni mindettől, de jó helyre fog kerülni. El kell kezdenem nekem is az új életem, és szeretném, ha Andynek a szellemi hagyatéka megmaradna – mondta Vajna Tímea elcsukló hangon a Mokkában.

vajna-timea

Fotó: TV2/Mokka

Könnyeit törölgetve arról is mesélt, hogy a szülein, nagyszülein, a barátain és a macskáin kívül nincs más, aki mellette áll, és támogatja a gyász időszakában.

– Nem akarom sajnáltatni magam, de senki se tudja azt, ami a színfalak mögött megy, és

SENKINEK NEM KÍVÁNOM AZT, AMIT VELEM CSINÁLTAK.

Nem az átlagemberekről van szó, nem is a bulvárról van szó, hanem közel álló barátaimról… az egész bizniszdolog, meg hogy Andy hogy végrendelkezett, hogy nem. A lelki nyomás az, ami leginkább megvisel. Úgy érzem, hogy beleragadtam a gyászba, és nincs, ami picit túllendít rajta. Hogyha kimegyek Amerikába, akkor biztos jobb lesz. Most pénteken megyek ki. Csak mégis, annyira magányosnak érzem magam, és nem tudok senkihez sem segítségért fordulni, mert úgy érzem, hogy mindenki csak valamit akar – vallotta be Andy Vajna özvegye.

vajna-timea2

Fotó: TV2/Mokka

– Érdekből keresik a társaságodat? Erre gondolsz? – kérdezett rá a Mokka műsorvezetője, Mádai Vivien.

– Igen. Az a legrosszabb, hogy

NEM TUDOK BÍZNI SENKIBEN, ÉS NEM TUDOK TÁMASZKODNI SENKIRE, AKIBEN MEGBÍZHATOK.

Szakmailag, és emberileg se – árulta el a nézőknek a 37 éves híresség.