Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Nem rég érkezett! Nem várt fejlemények vannak VV Fanni halálának ügyében!

Megdöbbentő fejlemények.

A Fővárosi Fő­ügyészség életfogytiglant kért a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlóra azzal, hogy legkorábban harminc év múlva bocsássák szabadon feltételesen.

 

Az alku azonban csak akkor áll, ha B. László már az előkészületi ülésen a váddal egyező beismerő vallomást tesz.

– Ha B. László beismerő vallomást tesz, úgy harminc év börtönbüntetés vár rá, illetve a huszonhatmillió forintos bűnügyi költséget is neki kell viselnie – számolt be a Borsnak dr. Brodmann Péter, a vádlott korábbi védője.

– Ez természetesen nem opció számunkra, mivel nem követte el az emberölést, és véleményem szerint ebből a vádiratból megállapítható, hogy a bűntett nem valósult meg. Amennyiben mégis megállapítják a vádlott felelősségét, úgy a börtönévek határa a csillagos ég – tette hozzá az ügyvéd, akitől a kocsiban talált, véres kötél miatt DNS-mintát vettek, majd védőként kizártak az ügyből. B. László segítőjeként és bűnpártolóként vizsgálták, köze van-e az ügyhöz.

– Semmi közöm semmihez, nincs rajta a sejtmintám a kötélen, de ennek ellenére sem engedtek vissza védőügyvédnek. (…)Szégyen ez az egész ügy, és László hülyesége a családunkra nézve, de nincs takargatnivalónk. Amit tett, hogy elvitte az ájult Fannit, ami a kamerán is látszik. Ezt elismeri és viseli az ezzel járó következményeket, de többet nem – mondta dr. Brodmann.

Forrás