Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Teszt: válassz ki egyet az 5 lányból, és meglepő dolgot tudhatsz meg magadról

Válassz bátran egyet.

A pszichológiai tesztek segíthetnek felfedezni személyiségünk rejtett oldalát.

Válassza ki, melyik nő lehet a legszebb, aztán olvassa el, mire utal a választás.

1. lány
Aki az 1. számú lányt választotta, az valószínűleg lelkes és magabiztos ember. Szeretsz új dolgokat kipróbálni, és vonzanak a kihívások. Általában Nem érdekelnek a nehézségek. Türelmes vagy, és hajlandó vagy várni, hogy elérd a céljaidat.

2. lány
Társasági ember vagy, aki soha nem feszeng, ha új emberekkel kell megismerkedni. Emellett érzékeny is vagy, és akár egyetlen szóval mélyen meg lehet sérteni.

3. lány
Aki a 3. lányt választotta, az valószínűleg szégyenlős. A spontaneitás nem az erőssége. Szereti az előre eltervezett dolgokat, és megzavarja, ha felborul a rendszer. Nehezen ismerkedsz, viszont akit a szívedbe zársz, bármit kérhet tőled.

4. lány
Aki a 4. számú lányt választotta, az biztosan nyugodt és óvatos ember. Nehéz téged kihozni a sodrodból. Csak nagyon ritkán gerjedsz haragra.  Nagyon jól tudod kezelni az eléd kerülő akadályokat.

5. lány
Általában az 5-ös lányt választó embereket a függetlenség jellemzi. Nagyon makacs vagy, és soha nem akarod mások segítségét kérni. Majd te megoldod! Nehezen létesítesz új kapcsolatot, és nem vagy hajlandó kompromisszumokat kötni.  Ám akit megszeretsz, az nyugodt lehet: örök társra talált benned.