Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Tragikusan fiatalon elhunyt a világhírű popsztár – Milliók rajongtak a gyönyörű énekesnőért

Nyugodjon békében.

Szöul – Tragikusan fiatalon, mindössze 28 éves korában hunyt el Goo Hara dél-koreai énekes-színésznő, aki egyébként nem az első K-pop-sztár, aki mostanság vesztette életét.

A rendőrség közlése szerint a 28 éves dél-koreai énekes-színésznőt vasárnap este találtak holtan szöuli otthonában. Goo Hara leginkább arról volt ismert, hogy 2008-tól kezdve a Kara nevű K-pop együttes tagja volt, de sokat szerepelt a tévében is és saját zenéket is kiadott. Halálának pontos oka egyelőre nem ismert, a rendőrség tovább nyomoz az ügyben – írja a BBC.

(A legfrissebb hírek itt)

Goo Hara múlthéten számos alkalommal fellépett – ez volt az ő nagy visszatérésre, miután májusban kórházba került állítólagos öngyilkossági kísérlete miatt. A K-pop-sztárra akkor a menedzsere talált rá, eszméletlen állapotban volt. Utolsó Instagram-posztját szombaton tette ki, az ágyból kívánt jó éjszakát rajongóinak, akiktől bocsánatot is kért korábban a májusi incidens miatt.

Goo Hara egyébként nem az első K-pop-sztár, aki mostanság hunyt el. Múlthónapban egy Sulli nevű 25 éves énekesnő vetett véget életének, aki korábban szintén egy koreai lánybandában tűnt fel. Úgy tudni, Sulli azért lett öngyilkos, mert nem bírta tovább elviselni az őt érő támadásokat. Két éve egy másik K-pop-sztár, Jonghyun lett hasonló okok miatt öngyilkos 27 éves korában.

Hirdetés