Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Hatalmas örömhír: elásták a csatabárdot Junior és Csillával, nagyon nemes gesztust tett Junior

Végre itt a békülés.

A rapper óriási gesztust tett, és egész hétvégére odaadta volt párjának a kisfiukat. Hopp Csilla rég volt ilyen boldog, úgy érzi, L.L. Junior újra a régi vele.

 

Tíz centivel a föld fölött jár Hopp Csilla, aki hónapok óta most először egy egész hétvégét tölthetett kisfiával, Lacikával. Anya és fia végre újra egymást átkarolva aludhattak, a szívmelengető napokat pedig Csilla nem másnak, mint volt párjának, L.L. Juniornak köszönheti, aki, úgy tűnik, végleg elásta a csatabárdot.

Már nem akarja elvenni Lacikát az édesanyjától, és lépései egyértelműen azt mutatják: mára csakis a szeretet és gyermekük boldogságára mozgatja. Új élményéről így mesélt az édesanya a Borsnak:

LACI ODAADTA A KISFIUNKAT A HÉTVÉGÉRE, ÉS LACIKA VELEM IS ALUDT. ANNYIRA BOLDOG VAGYOK, EL SEM HISZEM, HOGY ITT TARTUNK– mesélte ujjongva Csilla, akinek augusztus óta csak alkalmanként egy-két órára volt lehetősége, hogy kisfiával legyen, a zenész ugyanis kisebbik gyermekük, Dávidka augusztusi halála után magához vette Lacikát.

A tragédia után Junior és Csilla hónapokig vitáztak, és a gyermekükért folytatott harcuk rendre az újságok címlapján köszönt vissza, ám ahogy arról a Bors elsőként számolt be, októberben a kedélyek már csillapodni látszódtak, és a szülők azóta a kö­zös felügyeleti jogról egyezkednek.

És bár a dokumentum – miszerint Lacika egy hetet az édesapjával, egy he­tet az édesanyjával tölthet – még nem került aláírásra, a ze­nész a hétvégi, hosszú láthatással máris óriási gesztust tett Csilla felé.

LACI VARÁZSÜTÉSRE MEGVÁLTOZOTT, ÉS NA­GYON RENDES VELEM. OLYAN, MINT RÉGEN. TUDUNK NORMÁLISAN BESZÉLNI, ÉS MINT KÉT ÁTLAGOS SZÜLŐ, VÉGRE ÚJRA SZÓT ÉRTÜNK. ÉRZEM, HOGY NEKI IS LACIKA BOLDOGSÁGA, JÖVŐJE A LEGESLEGFONTOSABB, PONT ÚGY, AHOGY NEKEM– folytatta az édesanya, akivel madarat lehet fogatni, hogy gyermeke édesapja újra a régi, szeretetteljes oldalát mutatja felé.

A rapper és volt párja tíz évvel ezelőtt ismerkedett meg, amikor Csilla Junior háttértáncosa volt. A munkakapcsolatból hamar perzselő szerelem lett, és 2013-ban megszületett első gyermekük, Lacika, két évvel később pedig Dávidka. Az idilli kis család azonban felbomlott, amikor a zenész 2016-ban elhagyta őket mostani felesége, Körtvélyessy Kinga miatt.

Csillához hasonlóan most azonban Junior is nagyon örül, hogy rendeződni látszanak a dolgok, s hogy gyermeke édesanyja újra pozitívan nyilatkozik róla, de ennél többet nem szeretett volna mondani,írja a bors