Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Válaszd ki az egyik szemet, és tudd meg milyen szomorúság rejlik a lelkedben

Válassz bátran egyet.

Csak egyet választhatsz, ezért összpontosíts, amikor kiválasztod azt az egyet. Válassz egy szemet, és tudd meg milyen szomorúság rejlik a lelkedben a választásodtól függően.

AZ ELSŐ SZEM

Ahogy múlik az idő, az emberek és a dolgok az életedben új arcot öltenek, új értelmet nyernek. Vagy talán éppen te magad változol az idő múlásával, és más szemmel nézzel az emberekre, a dolgokra, amelyek körülvesznek. Minden évvel, ami elmúlik, egyre kevesebb barátod marad. Szereted a harmóniát és a békét. Szeretsz kellemes dolgokról beszélgetni, hallani és elmondani egyaránt szereted mindazt, ami szép. Emiatt a gonoszság és az intrika kimozdíthatnak az egyensúlyodból.

A MÁSODIK SZEM

Intelligens ember vagy, jó a memóriád, de kisebb mértékben tudsz öszpontosítani a kitűzött célra, mert nem tudod fenntartani az érdeklődésedet. Szokásod, hogy egyszerre több dologba is belevágsz.

A HARMADIK SZEM

Megtanultad, hogy azok a dolgok, amelyeket nem értettél meg, vagy amelyekért elítéltél másokat, ironikus módon végül veled is megtörténnek. Megértetted ezt, és már nem ítélkezel olyan könnyen. Nem számít, mennyire fájt valami, soha senkinek nem tetted szóvá. Szokásoddá vált, hogy magadban tartsd a fájdalmat. Nem bízol meg senkiben.

A NEGYEDIK SZEM

Mindenkinek megpróbáltál segíteni, akinek szüksége volt rád, a lelkedet is kitetted egyesekért, de hiába. Folyton visszatérsz a múltba, és azon bánkódsz, ami már megtörtént. Mindent megtettél, hogy valaki melletted maradjon, de hiába. Az az illető valaki mást akart, és nagy csalódást okozott neked. Emiatt néha hűvösen bánsz az emberekkel, távolságtartó vagy.

AZ ÖTÖDIK SZEM

Nem érdekel, mi volt a múltban. Az egyetlen célod, hogy a jövődet a lehető legszebbé tedd, és, hogy küzdj magadért. Megpróbálsz te is felejteni, ahogyan a barátaid is megfeledkeztek rólad. Rájöttél, hogy minden csapás erőd ad neked, és egy újabb leckét tanulsz meg általa az életben. Nem sajnálsz semmit, és nem bántál meg semmit. Már hosszú ideje nem élsz a múltban. A szíved csupa sebhely, amelyeket szeretnél mielőbb elfedni. De ehhez szükséged van valakire, aki szeret téged, aki mindig melletted marad.

A HATODIK SZEM

Azt mondták, hogy nem hagynak el, végül mégis megtették. Olyanokba helyezted a bizalmadat, akik nem érdemeltek meg téged. Azt akartad, hogy minden jó legyen, de éppen az ellenkezője történt. Vágytál valakire, aki távol volt tőled, azt akartad, hogy melletted legyen éjszakánként. Régóta vágytál már erre a személyre.