Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Egy nyíregyházi celeb magánéleti gondjai

Nyíregyháza egyik celebjét faggattuk magánéletéről és következő évi terveiről. Csernus Csabával beszélgettem.

Miért nehéz szerinted barátnőd találnod?

Nehéz megtalálni a megfelelő lányt, mert a környezetem azt látja, hogy mekkora csajozós és beképzelt vagyok, pedig ez nem így van. Azok a lányok tudják igazából, hogy milyen vagyok akivel sokkal közelebbi a kapcsolatom. Ők tudják mennyire jó szívű vagyok és mekkora a szívem. Kevés lánynak tudok igazán megnyílni.

Mi volt a probléma az eddigi lányokkal?

Az eddigi lányokkal nagyon sok baj volt. Egy barátnőm volt, akivel hosszabb ideig voltunk együtt. A többi általában kihasznált, vagy éppen éretlen, buták és az összes lány, akivel találkoztam állandóan a telefonjukat nyomkodták. Pont az ellenkezőjét szeretem, személyesen beszélgetni, ölelkezni, csókolózni.

Milyen az ideális lány számodra?

Nincsenek nagy igényeim, cuki kis szőke és kedves lány. Legyen odafigyelő, megértő, kedves, csinos és akivel tudok közös programokat szervezni, sportolni utazni és mondhatni egy társ és barát egyben.

 Ha adnál fel egy társkereső hirdetőst az milyen lenne mi lenne a tartalma?

Ha megtalálom az ideális lányt minden téren ő lenne az első. Amit eddig csináltam azt mindent vele közösen és beakarom bizonyítani, hogy igenis nekem van szívem, okos vagyok, megértő.

Ha jól tudom szeretnél bekerülni a Való Világba, ha bejutnál akkor mire számíthatnak a nézők?

Több televíziós showban rész vettem már, több cikkben is szerepeltem. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Nyíregyházán ahol élek igen felkapott személyiség vagyok itt és Debrecenben is sokan ismernek. Célként tűzte ki, hogy bekerülök a Való Világ élő showjába és így a tévében meg tudom mutatni milyen személyiség vagyok, Sokan nem fogadják el azt, ahogy én gondolkodom és élek életvidám vagyok, de itt élő emberek többsége mindig ideges. Fontos számomra a lazulás és kiélvezni az élet minden egyes pillanatát. Ezt akarom a tévénézőknek megmutatni. Ezt az életvitelt, a Carpe diemet. Ezt mutatja a kedvenc mondásom is A csernusizmus forever bulizzunk együtt Togehter! A beszélgetésünk végére még szeretnék bejelenti egy örömhírt, hogy érkeznek a csernusizmusos pólók és az első száz ember ingyen megkapja!

Köszönöm szépen a válaszaidat és sok sikert kívánunk neked ahhoz, hogy megtaláld a barátnődet!